calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih

“BILO JE MNOGO KOMPLIKACIJA” Nikolina Kovač otvorila dušu i otkrila šok detalje, nije mogla više ni da šuti o Saši Kaporu

Objavio: RHT
20/06/2024 11:55 PM

Nikolina Kovač otvorila dušu

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pjevačica Nikolina Kovač organizovala je glamuroznu promociju svog novog albuma “Živim za ljubav” u jednom beogradskom restoranu.

Nikolina se pojavila u bijelom elegantnom kompletu, dok je njen suprug Saša Kapor izabrao narandžasto odijelo.

Njihov modni izbor privukao je pažnju prisutnih, dodatno doprinoseći sjaju večeri.

Nikolina je istakla da je ova promocija samo još jedan korak na putu koji je odabrala, naglašavajući da kroz ljubav diše i kroz ljubav osjeća.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Nikolina o albumu

Nikolina Kovač je na svojoj promociji povodom albuma prvijenca istakla da je ovo veliki projekat za nju, te da joj je mnogo pomogao njen muž, Saša Kapor. On je takođe bio glumac u čak dva spota sa albuma.

Nikolina Kovač otvorila dušu

Pjevačica je naglasila da je bilo mnogo komplikacija tokom rada na ovom projektu i da su preko tri godine radili na njemu. Dok su sjekli tortu, prisjetili su se svog vjenčanja koje je bilo prije više od 12 godina.

Nikolina je izrazila zahvalnost svima koji su ih podržali tokom ovog dugog i izazovnog procesa, posebno ističući Sašinu podršku i doprinos u ostvarivanju njenog sna. Promocija je protekla u veseloj i emotivnoj atmosferi, uz prisustvo prijatelja, kolega i porodice koji su zajedno sa njima proslavili ovaj značajan trenutak u njenoj karijeri.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Kapor o Nikolininom albumu

Saša Kapor je dodao da je bio maneken u spotovima. Otkrio je da je svojoj ljepšoj polovini pomagao tri godine na pripremi albuma. Istakao je da je ovaj album drugačiji i da ne liči na sve ono što je danas prisutno na muzičkoj sceni. “Nikolina živi za ljubav, ona je emotivna”, rekao je Saša.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS