calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Nikolija iskreno o internet nasilju: “Kad treba da budem ZMIJA, onda sam ZMIJANAC”

Objavio: RHT
14/09/2023 9:40 PM

Internet nasilje je sve prisutnije i javne ličnosti koje su često na meti moraju da čitaju ružne komentare na svoj račun.

Foto: Printscreen instagram

Neki se s tim ne nose kako treba, dok ih drugi jednostavno ignorišu. Pjevačica Nikolija Jovanović govorila je o tome i otkrila da je dobijala svakakve komentare na društvenim mrežama, a sada je sa osmjehom pričala o tome.

– Govorili su i da sam muško i da sam žensko, i da sam ružna i da sam lijepa. I da sam neka životinja (smijeh). Bilo je raznih komentara, ali seljanka nisam bila. Možda više da sam utripovana, to misle za mene zato što imam neki gard – rekla je ona, a potom se našalila da zna da bude i opasna.

– Ja sam Jovanović, ali kad treba da se bude zmija, ja sam Zmijanac – rekla je ona.

FOTO: HYPETV

Nikolija je otkrila i da ona i Relja imaju skladan odnos, ali i da ne vole da izlažu privatnost javnosti.

– Relja i ja ne dajemo da nam zadiru u intimu.

Ono što je mnoge zanimalo jeste koje je sve estetske korekcije pjevačica uradila na sebi.

 Iz svoje neke nesigurnosti sam uradila grudi koje mi lijepo stoje, ali mi ništa u životu bitno promijenile nisu. Uradila sam nos, njime sam zadovoljna. Bila sam uradila usta koja sam onda hirurškim putem morala da vadim da bih ih vratila na prirodna – otkrila je ona.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS