calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

NIKOLA ROKVIĆ U SUZAMA! Potresnim riječima oprostio se od nje!

Objavio: RHT
14/03/2024 2:40 PM

Nikola Rokvić u suzama!

Nikola Rokvić putem društvene mreže instagram oprostio se od ćerka legendarnog srpskog nogometaša i trenera Dragomira Dragana Okuke, Žane, koja je preminula u 36. godini.

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Nikola u suzama!


Vijest je potresla i sve one koji ih nisu poznavali, a oni koji jesu nijemi su od bola. Od nje se oprostio i pjevač Nikola Rokvić.

Život je velika tajna, nedokučiva u potpunosti za nas ljude. Ja duboko vjerujem, draga Žana, da si ti sada u mjestu svjetlosti i nepresušne Božije Ljubavi. Kažu da je najbitnije što smo ostavili iza nas, da li smo ljude dizali ili spuštali svojim djelima i pojavom. Tvoj svijetli osmijeh, blagost i radost koju si nosila ostaju da te se takvom sjećamo do vječnosti i nekog ponovnog susreta. S Bogom”, napisao je Nikola.

foto: instagram/printscreen

foto: instagram/printscreen

Žana se dugo borila sa teškom bolešću, a obitelj joj je do posljednjeg dana bila maksimalno posvećena.

Sahrana je u petak, 15. ožujka, u 12 časova na Orlovači.

Inače, Nikola Rokvić kao i cijela njegova obitelj zavijena je u crno od 6. studenog 2021. godine, kada je njegov otac poznati pjevač Marinko Rokvić preminuo. Njegova smrt iznenadila je sve, jer o njegovoj bolesti nikada nisu pričali javno.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/hypetv.rs/A.P.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS