calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije

“NIKO NE MOŽE DA GARANTUJE DA NE BI PREVARIO!” Mikica Bojanić nakon 9 mjeseci u rijalitiju shvatio da je porodica svetinja

Objavio: RHT
03/08/2023 2:20 PM

Mikica Bojanić, nakon devet mjeseci u rijaliti programu, konačno uživa sa porodicom koja mu je u zatvorenom prostoru najviše nedostajala.

– Porodica je jako nedostajala, ali generalno kad pogledaš kompletno i prijatelji, kumovi. Kad si zatvoren, ne samo tamo, u bilokom prostoru da si zatvoren, jednostavno, nije ti prijatno. Nemaš te stvari na koje se čovjek negdje navikne. Tako da mi je sve nedostajalo, kao i svakom, ali prvenstveno je porodica – rekao je Bojanić.

Zanimalo nas je da li je u rjalitiju upoznao neku novu stranu svoje ličnosti i da li je nešto naučio.

– Dosta ljudi, porodica i prijatelji su čestitali mojoj izdrživosti i mudrosti. Jer nisam pokazivao lošu stranu sebe i da se suzdržim tih nekih stvari. Vidio sam stvarno nekog novog sebe jer sam uspeo da istrpim sve to – istakao je Bojanić.

Ono što je najbitnije, i pored raznih iskušenja, ostao je vjeran svojoj supruzi.

– Pa naravno da nisam prevario. Dođu ljudi i kažu da 100% ne bi prevarili. Ne može to čovjek da garantuje. Ali sam siguran gdje god da odem da ne obrukam svoju porodicu jer mi je ona svetinja – rekao je Bojanić.

Priznaje da mu supruga nije zamjerila flertovanje u rijalitiju, ali nije bila imuna na njegova prisna druženja sa pojedinim zadrugarkama.

– Ne može da prija to. Stvarno mi ništa nije zamjerila. Ali kojoj ženi prija da joj se muž zeza sa nekom drugom ribom. Stvarno mi nije zamjerila ili se naljutila i prati me kroz život šta god ja uradio – rekao je Bojanić.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS