calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac Tokom ljetne sezone otvoreno još devet graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI!? “Govorio je on meni da to neće biti dobro” PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO) TRUDNA MILICA U OPEKOTINAMA! Zabrinuti fanovi (FOTO) NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO) ISPLIVALA VELIKA ANITINA TAJNA: Ono što joj piše u dokumentima šokiralo je sve! “KANCER MI SE VRATIO, DISKVALIFIKOVALI SU ME!” Aleksandar Požgaj ekskluzivno o stravičnim momentima i KAMATARIMA Laka na koncertu u Goraždu poručio sugrađanima: Izdržite još malo, tunel Hranjen će biti 2025. hidžretske godine RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara”

NIKO KAO ONA: Od Rijane zastaje dah!

Objavio: RHT
02/11/2021 12:30 PM

Rijana redovno šokira javnost svojim provokativnim izdanjima, a poslednje fotke koje su osvanule na društvenim mrežama, dodatno su uzburkale javnost i pokrenule lavinu komentara.

Robin Fenti, poznatija kao Rijana je jedna od najpoznatijih svetskih pevačica. Njen kontroverzni način života često je pod lupom javnosti, ali takođe i golišave slike s kojim često počasti mnogobrojne pratioce.

Rijana je dobro poznata po svom egzibicionizmu, te njene milionske pratioce ni malo iznenađuju njene obnažene fotke, a svi se sećaju njenih provokativnih fotki u toplesu, kojima je zaludela muškarce. Poznato je da lepotica sa Barbadosa, nema problem da se skine. Najčešće to radi samoinicijativno, te provokativne fotografije deli sa svojim virtuelnim prijateljima na socijalnim mrežama.

 

Ovog puta Rijana je objavila niz provokativnih fotki, i tako opet zaludela pripadnike jačeg pola. Pozirala je u provokativnom izdanju, a na sebi je nosila ljubičasti čipkasti donji veš koji je savršeno istakao njeno izvajano telo.

AUTOR: ALO.RS/hypebih.ba

Tagovi:

  • pevačica
  • Rijana
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS