calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Aflek se igra vatrom, doveo bivšu ženu pred Dženifer Lopez: Napetost bila na vrhuncu Mišo Banjac objavio “Voli me do boli”, Sofra ga proglasio nasljednikom Džinovića i Bešlića “KREZAVA BABA, ŽELI DA ISPROSI PARE OD MENE, UHODI ME” Asmin Durdžić za Hype TV RASKRINKAO ANELINU MAJKU: Evo kakav pakao proživljava Borac u derbiju pobijedio Željezničar i izjednačio se na vrhu tabele sa Zrinjskim Haos u Mostaru: Velika tučnjava Ultrasa i Red Armya, više osoba povrijeđeno Adil u zagrljaju Nine Badrić: SREĆO MOJA NAJVEĆA! U Sarajevu preminuo 33-godišnji muškarac: Izboden na putu za Igman “ZVALA ME JE DA JOJ OPROSTIM” Tara Simov brutalno o Anđeli Veštici nakon JEZIVOG NASILJA: “Dužna mi je 450.000 dinara” ŠOK! U EMISIJI “MALE STVARI” OTKRIVENE SVE TAJNE I MUKE ESTRADNIH PJEVAČA: “Budiš se u 2 ujutru, a u 4 ujutru imaš let, TO NE VIDE NA INSTAGRAMU” “PRIJE PAR MJESECI SE TO DESILO…” Uplakana Tina Ivanović progovorila o NASILJU Završeno snimanje spota za hit “KRIK”: Novi album Lukasa očekujte u prvoj nedjelji novembra a nove pjesme Mire Škorić u decembru “UČESNICI ĆE IMATI KONTAKT SA SPOLJNIM SVIJETOM!” Saša Mirković otkrio nepoznate detalje “IMANJA”! Ovo do sada nije viđeno kod nas! (VIDEO) SRAMOTNO! Dušica Jakovljević ODVALJENA OD ALKOHOLA vodi program na televiziji! “Ova definitivno nije više za TV” (VIDEO) EKSKLUZIVNO SVAĐA MILICE I SOFIJINE MAJKE? ONA IMA MOMKA U ZATVORU? Terza na aparatima? Šok ogroman! MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE! Svi šokirani njenim potezom (FOTO) Teška nesreća u Srbiji: Poginuo dječak (15) koji je vozio motocikl

“NIJE ME PREVARIO, SAMO MU JE PUŠ***!” Mimas za HYPE TV otkrila PRAVI RAZLOG RASKIDA sa Grujom! Sve je bilo ISPLANIRANO pred ulazak u rijaliti

Objavio: RHT
24/09/2024 3:45 PM

Mimas otkrila RAZLOG RASKIDA

Mima Šarac i Nikola Grujić uplovili su u ljubavnu vezu tokom rijalitija, kada je on ostavio svoju ženu zbog nje.

Mimas ZA HYPE TV otkrila RAZLOG RASKIDA / Foto:ATA images/HYPE TV
Foto: ATA images/HYPE TV

Iako niko nije vjerovao, oni su ipak opstali nakon rijalitija sve do danas. Nakon više od tri godine, Mima je prevarila Gruju javno i to sa Urošem Rajačićem.

Mimas otkrila RAZLOG RASKIDA

Mnogi su bili šokirani ovim postupkom, ali se čini da je Mima od ranije bila spremna da prekine odnos.

Podsjetimo, u emisiji “ShowBLIZ” Deniz Dejm otkrila je da je bila intimna sa Grujom.

Ekipa Hypetv.rs portala je kontaktirala Mimu Šarac kako bi prokomentarisala ove navode Dejmove:

Znam za to, nije me prevario, samo mu je puš***. Nije htio da je je**”, rekla je Mima za HYPE TV.

Podsjetimo, Deniz je otkrila da je bila intimna sa mnogim rijaliti učesnicima. A za Gruju je rekla da su bili intimni iza kamiona, te da je morala “da se sagne”, jer je visoka.

“Od Filipa Cara me je boljelo grlo

“Da, bila sam sa Grujom. Iza kamiona. Morala sam malo da se sagnem. Od Filipa Cara me je boljelo grlo. To moram da kažem. Taki me je razočarao. Trudi se baš, ali je loš.”, govorila je između ostalog Deniz Dejm.

CIJELU EMISIJU “SHOWBLIZ” SA DENIZ DEJM POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:

Pročitajte i: UČESNIK RIJALITIJA OPET IDE U ZATVOR?! Isplivali šok-detalji! Javnost ponovo šokirana.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS