calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILENA KAČAVENDA I ANA ĆURČIĆ NA SUDU! HYPE TV NA LICU MJESTA! SKANDAL NEVIĐENIH RAZMJERA! Car i Mensur oči u oči! Pale teške riječi, ovo niko nije očekivao! (VIDEO) TERZA NAPUSTIO RIJALITI! Pojavio se snimak nakon izlaska – evo gdje se sada nalazi! Pukla veza legendarnog glumca Al Paćina: Kraj ljubavi s 54 godine mlađom djevojkom HITNA REAKCIJA ZBOG LOPOVA U RIJALITIJU Cimeri ga raskrinkali, nastao potpuni haos “ANĐELA ĐURIČIĆ VRIJEĐA MILICU MITROVIĆ I PODRUGLJIVO JOJ SE OBRAĆA”: “Organizirani kriminal nada mnom” Civilna zaštita HNK: Nakon naredbe FUCZ evakuisano 330 osoba Semir Cerić Koke se odriče zarade od koncerta u Skenderiji: Uz brojne muzičare pružio podršku ljudima koji su pogođeni razornim poplavama u BiH FUP se oglasio o hapšenju Armina Ćuluma: Uhapšeni pripadnici međunarodne kriminalne grupe PRVO OGLAŠAVANJE SORAJE VUČELIĆ NAKON DRAME U TURSKOJ: “Istina je, Kan i dalje nije dobro” Sara strahuje za život nasljednika! BIHAMK: Na putevima od Jablanice prema Mostaru i Blidinju i dalje je obustavljen saobraćaj! Alternativni pravci do daljnjeg PRVA FOTOGRAFIJA NAKON BJEKSTVA – Silvija u suzama! Ekskluzivno za Hype “Ne mogu da vjerujem da sam uspjela da pobjegnem!” Dnevni horoskop za srijedu, 9. oktobar 2024: Rak rizikuje svađu, Djevica raspoložena za slavlje, Vodolija otvorena za promjene, a Vi? Miki Đuričić dotakao dno: Kocka me uništila! Zola poludio kad je čuo šta je Miljana danas uradila! Ona sve radi zbog rijalitija! E živote, umorna sam! Fatima u sebi kuka i sekira se! Mnogo sam neraspoložena!

NIJE BIRAO REČI: Taki besan nakon skandalozne tuče Bilala i njegove mezimice!

Objavio: RHT
26/10/2022 4:30 PM

Strasti se ne smiruju

Foto: Ilustracija HYPETV

Radomir Taki Marinković, otac učesnice “Zadruge” Maje Marinković, užasnut je ponašanjem Bilala Brajlovića prema njegovoj ćerki.

Naime, oni su se sinoć svađali, koškali i polivali jedno drugo, a Taki je besan zbog prirode njihovog odnosa.

– Kada je taj Pera Detlić još onomad uspeo da pljune jednu devojčicu od 17 godina, taj nema poštovanja ni prema kome, on je jedan običan kulov! Fan rijaltiija, godinama je to studirao – prvo veče je vređao Kristijana Golubovića, pa se prebacio na Dejana Dragojevića, a sada na Maju Marinković, sve je jasno – kaže Taki i dodaje:

Foto: Printscreen

 Ne znam šta je u njemu videla Maja, videla je jednu budalu! Imala je mirnu luku sa Markom Markovićem, ali to nju ne radi. Bilal ima neku muku, traumu iz detinjstva, da li ga je neko zlostavljao… Ne znam, možda ga je mama tukla, pa traume leči na devojčicama. Mali je mnogo namazan, đubre ološko! Neću ga ni u komšiluku, a kamoli u kući, za zeta… Šibicar nekulturni – zaključio je on.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS