calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

“NEVINA I KRIVA”: Za smo nekoliko sati ušla u TRENDING!

Objavio: RHT
23/02/2023 2:06 PM

Pop zvezda Ana Nikolić je juče u 18 časova objavila svoj novi hit singl pod nazivom “Nevina i kriva” na Hype music YouTube kanalu.

Foto: PROMO

Pesma “Nevina i kriva” je već nakon nekoliko sati od objave postala jedan od najtraženijih video-sadržaja na YouTube-u, ulazeći u Trending listu, a ovaj uspeh nije iznenadio fanove koji su navikli da ih oduševi i iznenadi svojom pesmom, glasom i energijom.

“Ovo je najbolja pesma koju je Ana snimila do sada. Svaki put kada objavi novu pesmu, iznenadi me koliko može da bude talentovana i kreativna”, “Njena emocija kad se uzivi u svaku pesmu… nema dalje”, “Eh Ana, ko te voli taj te prosto voli I oseca. Ta se ljubav ne menja Kako vetar duva, to smo mi koji smo te uvek voleli. Divna pesma I snazna tvoja emocija” – samo su neki od komentara.

Osim toga, Ana je u razgovoru za medije otkrila kako je pesma inspirisana njenim ličnim iskustvima i da joj je bilo važno da kroz nju pošalje snažnu poruku o ženskoj snazi i odlučnosti.

Ana Nikolić je jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima i ima veliku bazu fanova širom regiona. Njen novi singl “Nevina i kriva” je već sada obećava da će biti jedan od najvećih hitova ove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS