calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG

NEVIĐENA DRAMA U DOMU LAZIĆA Darkova baba nasrnula na njegovu majku zbog novog dečka, komšije šokirane haosom

Objavio: RHT
09/10/2023 11:48 PM

Darkova baka Milka je ogorčena na snahu zbog njenog novog dečka

FOTO: Printscreen

Sve je iznenadila vijest da majka pjevača Darka Lazića ima novog dečka, menadžera Dragana Paunovića, koji živi i radi u Holandiji, a sudeći po špekulacijama, u sremskom selu Brestač je to postala omiljena tema među komšijama.

Da ljubav između novopečenog para cvjeta, saznalo se nakon Darkove svadbe s Katarinom, na kojoj su se oni prvi put zajedno pojavili u javnosti, što je mnoge zaingrigiralo, s obzirom na to da je Branka nakon smrti supruga Milana živjela dosta povučeno.

Kako saznaju domaći mediji, u Brestaču je došlo do prave porodične drame kada je Branka riješila da svoju ljubav više ne krije, a glavni akteri skandala su upravo ona i njena svekrva Milka, majka njenog pokojnog supruga Milana.

FOTO: printscreen

– Darkova baka Milka je ogorčena na snahu zbog njenog novog dečka. Ona nije ni znala za to dok joj komšije nisu sve ispričale i pokazale. Žena nije vjerovala u tu priču, mislila je da su to gluposti i da su oni samo prijatelji, dok nije videla i Brankinu i Draganovu potvrdu. Plakala je kao kiša, mnogo se uznemirila. Kad je čula da se Branka hvali da ima dečka u tim godinama, nije joj bilo dobro. Milka je još u velikoj žalosti za sinom, nosi crninu i plače svaki dan za njim. Iako je srećna zbog unukove ženidbe, ona zbog tuge za Milanom nije išla ni na Darkovu svadbu – priča izvor za “Kurir” iz Brestača i dodaje:

Foto: Printscreen KURIR TELEVIZIJA

– Zbog cijele ove situacije Branku sad svi ogovaraju po selu i podsmijevaju joj se što je javno priznala da ima dečka. Mnogi pričaju da je sve to uradila da bi otišla da živi u Holandiju i da on izgleda dosta mlađe od nje. Nadaju se da se neće i ona udati pod stare dane, to bi tek bio skandal. To se nikad nije desilo u Brestaču, a bogami ni u cijelom Sremu. Znam da je Milka napala Branku, da treba da je bude sramota da ona kao udovica u tim godinama ima dečka, kao neka šiparica, i da ga krije od porodice godinu dana. Nju ne zanima što su njeni unuci lijepo prihvatili tu vezu, ona neće ni da čuje za to. Baš ju je to povrijedilo. Više puta joj je rekla da joj ne padne na pamet da tog Dragana dovede u kuću u Brestač dok je ona živa i da ju je jako obrukala – završava izvor.

Podsjetimo, Darkov otac, a Brankin muž Milan, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usljed komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS