calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

NEVJEROVATNA TRANSFORMACIJA Pogledajte kako je Aleksandra Nikolić izgledala prije svih operacija

Objavio: RHT
23/10/2023 10:59 PM

Aleksandra Nikolić je često tema na društvenim mrežama kada je u pitanju fizički izgled.

Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Printscreen

Za ime Aleksandre Nikolić vezane su brojne afere, međutim, rijaliti pobjednica je nedavno javnosti saopštila da se nalazi u blagoslovenom stanju, te da će uskoro na svijet donijeti djevojčicu, ali odnos sa ocem svoje nasljednice je još uvijek turbulentan i na klimavim nogama, s obzirom na to da su mjesecima unazad javno imali žestoke okršaje. Čašćavali se raznim uvredama i optužbama, a sve je ispraćeno iznošenjem međusobnog prljavog veša i detaljima iz prošlosti.

Nikolić je često tema na društvenim mrežama kada je fizički izgled u pitanju, gdje nailazi na oprečne komentari, a neki komentarišu da je čak putem estetskih intervencija i zahvata promijenila lični opis.

Podsjećanja radi, Aleksandra je nakon „Zadruge 4“ pričala je da će zarađeni novac uložiti u obrazovanje, a da neće trošiti na korekcije, te sudeći po svemu, tom stavu nije ostala istrajna.

– Želim novac koji sam zaradila da… Upisala sam Višu poslovnu školu. Upisala sam menadžment. Treba da ulažemo u obrazovanje – pričala je tada, a dodala je da smatra da treba da ulaže u to, a ne „kao neke“ u korekcije.

Aleksandra je svojevremeno priznala šta je sve radila na sebi, a mora se priznati da je ona prije plastičnih operacija potpuno neprepoznatljiva.

Aleksandra Nikolić
 Foto: Printscreen

– Ja sam uradila samo usta i grudi, i usta ću da vadim. Ja sam riješila svoj život da promijenim, fakultet sam već upisala, dala sam jedan ispit prije nekoliko godina, ali sada ću nastaviti svoje školovanje i smatram da je to prva stvar koju treba da uradim. Neću da izlazim i trošim novac, školovanje jedino vrijedi danas, nadam se da ću to popraviti, što sam stala – izjavila je tada starleta.

Nikolić je prije nekoliko mjeseci iz svojih usana izvadila biopolimer, a tokom boravka u “Beloj kući” sada izašla je iz rijalitija kako bi operisala grudi zbog pucanja silikonskog implanta.

Inače, Aleksandra i Filip su se pre par dana zajedno uključili u lajv na društvenoj mreži “TikTok” gdje su krenuli u ozbiljnu debatu oko imena koje će dati svojoj mezimici, a tada je uslijedila i rasprava.

– Zar stvarno mislite da neću da odaberem ime? Naravno da ću ga ja odabrati – odgovorio je Car pratiocima, na šta mu je Nikolić prebacila:

– Možemo samo zajedno, nećes ti sam odlučivati.

(Alo)

BONUS VIDEO:

https://youtube.com/watch?v=nauyttp-Kuw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS