calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVAN JAVNO STARTOVAO ANELI: Otkrio gdje su imali tajni susret i šta je dobio od nje! HAOS U NAJAVI RASKINULI INDI I ZORAN MARJANOVIĆ?! Otkriveni svi detalji Maja i Stanislav otvoreno razgovarali o svadbi! ORGANIZOVANO TAJNO VJENČANJE U CRNOJ GORI?! (FOTO) Dnevni horoskop za utorak, 6. avgust 2024: Ovnovi raspoloženi za svađu, Rakovi moraju pripaziti na ishranu, Škorpijama emotivno težak dan ”Na svijetu nisi bio sam, putuj spokojan!” Janjuš istetovirao LIK POKOJNOG BRATA: “VELIKI SI, BRATE” (FOTO) Od 8:30 sati tramvaji voze samo na relaciji Čengić Vila – Ilidža DADO O POVRATKU U ISLAM I ŽIVOTNOM PUTU! Ekskluzivno u “D-Cast-u” otvorio dušu! Šta treba raditi ako je seks u braku ili vezi zaista loš? Armand Duplantis u Parizu srušio svjetski rekord u skoku s motkom ON JE DOŠAO KOD MIONE I ŠA U STAN! Hitno se oglasio i sve ispričao (FOTO) Ovo su najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljetnju šemu ZAŠTO TERZA I MILICA ODLAŽU SVADBU? Sve otkrio Muharem Serbezovski najavio povlačenje sa estrade: Publika me dovela, neka me sada i isprati Olimpijski i svjetski šampion završio u bolnici: “Ovo ne može biti istina…” IMAO PEH I NA OTVARANJU IGARA STANISLAV PRAVI SAČEKUŠU MAJU: “Budemo vidjeli” da li će preći granicu za Crnu Goru (FOTO) ŠOK! DA LI SU ŠAKO I DADO POLUMENTA BRAĆA?! Pjevač ekskluzivno u “D-Cast-u” otkrio istinu!

NEUREDNA BRADA, VIŠAK KILOGRAMA, PRLJAVA ODEĆA: Isplivala fotka Dejana Dragojevića!

Objavio: RHT
07/02/2022 2:51 PM

Učesnik “Zadruge”, Dejan Dragojević već mesecima je u centru pažnje zbog prevare Dalile Dragojević. Ne samo što je on jedan od glavnih rijaliti igrača, već su svi primetili drastičnu promenu u njegovom izgledu otkako više nije Dalilin muž.

Printskrin

Naime, Dejan se ošišao, drastično je smršao, a počeo je i da vežba u rijalitiju, pa su svi primetili njegovu promenu na bolje. Sada je isplivala jedna Dejanova fotografija od ranije.

tviter

U nizu komentara pojavila se Dejanova fotka za koju se smatra da je nastala tokom braka sa Dalilom. Ono što svi možemo videti jeste da Dragojević ima višak kilograma, te su njegova neuredna brada i opušten stomak bili tema o kojoj se dalje polemisalo.

IZVOR: BLIC.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS