calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

U potragu uključeni ronioci SAJ-a i mještani: Nestao ribolovac na Plivi, pronađen samo čamac

Objavio: RHT
05/08/2024 4:00 PM

Nestao ribolovac na Plivi,

Ribolovac D.K. iz Jajca nestao je preksinoć na rijeci Plivi u opštini Jezero, i za njim se intenzivno traga. Nestao ribolovac na Plivi IZVOR: OPŠTINA JEZERO

Kako je saopšteno iz policije, policijskoj stanici Jezero je prekjuče oko 23 sata prijavljen nestanak D.K. iz Jajca, koji se sa čamcem nalazio u ribolovu na rijeci Plivi.

Čamac u kojem se nalazio je pronađen na Plivi u opštini Jezero.

“U toku je potraga za navedenom osobom u koju su uključeni službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS – ronilački tim, te pripadnici Civilne zaštite iz Jezera i mnogobrojni mještani”, istakli su iz policije.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka pod čijim se nadzorom preduzimaju sve aktivnosti.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”Za tri dana bh. granicu prešlo više od 680.000 putnika

Na ulazu u BiH zabilježeno je 32.085 državljana BiH, dok ih je na izlazu zabilježeno 30.070. Stranih osoba na ulazu u BiH zabilježeno je 77.602, dok ih je na izlazu iz BiH zabilježeno 59.153″, ističu iz Granične policije BiH.

U odnosu na petak, broj građana koji su se našli na granici je bio i veći. Pa je tako na ulazu  izlazu bilo 224.262 putnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS