calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Nestala podmornica sa turistima: Trebala je prići olupini Titanika (FOTO)

Objavio: RHT
19/06/2023 6:49 PM

Podmornica u kojoj su se nalazili turisti nestala je u Atlantskom okeanu. Naime, ona je trebalo prići olupini Titanika.

Foto: OceanGate Screenshot by Edward Anderson 

Akcija pronalaska podmornice i spasavanja putnika je u toku, javio je BBC.

BBC navodi da im je iz Obalske straže Bostona saopšteno da pokušavaju da lociraju podmornicu. Navodi se da nije poznato koliko je ljudi bilo u njoj prilikom nestanka.

A submarine used to take tourists to a wreck of the Titanic has been reported missing in the Atlantic Oceanhttps://t.co/xpsMyGyHoW— The Daily Record (@Daily_Record) June 19, 2023

Turisti povremeno angažuju vlasnike malih podmornica kako bi ih za novac odveli u atlantske dubinje i pokazali im olupinu čuvenog broda.

Ostaci Titanika nalaze se na 3,8 kilometra dubine, na oko 600 kilometara od obale Njufaundlenda u Kanadi.

Ovaj ogromni putnički brod je tu potonuo 1912. prilikom prvog putovanja od Sauthemptona do Njujorka, a njegova olupina je otkrivena 1985.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS