calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Teško sam to podnijela, skinula me golu!” Anita otkrila strašne stvari EKSKLUZIVNO – TIJANA AJFON: Dečko me je prevario sa transrodnom osobom (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Fatima, puno slušaš druge! “Kose ću ti počupati, ko ti Memi. Neće nam on biti uzor”(VIDEO) Lana Pudar se plasirala u polufinale OI u disciplini 200 metara delfin MAJA LOMILA PO HOTELU ZBOG STANISLAVA? NASTALA VELIKA ŠTETA! Haos ne prestaje ISPALIO 57 METAKA U DRUGARE, PA SJEO DA POJEDE SENDVIČ! Rekonstruisan cio krvavi pir Bivši rijaliti takmičar PRIJETI Asminu: POSJETIĆE BOLNICU UMJESTO POSLASTIČARNICE U Sarajevu osvanuli plakati koji veličaju bivšu SFRJ i jugoslovenski identitet: “Ima nas” HITNO OGLAŠAVANJE IVANA MARINKOVIĆA NAKON KRIVIČNE PRIJAVE STRUČNJACI UPOZORAVAJU: Građani Republike Srpske brige i strahove rješavaju lijekovima ANITA ŽESTOKO POTKAČILA MATORU! Najveća životna greška Na Olimpijskim igrama 2024. danas nastupaju Lana Pudar i Aleksandra Samardžić: SRETNO NAŠE DAME Dnevni horoskop za srijedu, 31. juli 2024: Ovnovi buntovni zbog autoriteta, Lavovi sve lako osvajaju, Škorpije podložne nesporazumima Snimak iz vrtića koji je oduševio svijet: Mali ljudi HARIS MELINU DIZAO U NEBESA! Kretorka priznala: ”Nijedna ne može da se mjeri sa mnom, ni Sofija Vergara” “NIJE SVJESTAN ŠTA JE URADIO” Potez sina Dragane Mirković razbjesnio javnost

NEOBJAVLJENI STIHOVI MARINE TUCAKOVIĆ USKORO ĆE UGLEDATI SVETLOST DANA! Čast da ih otpeva pripala je NJOJ

Objavio: RHT
08/10/2021 7:30 PM

Čuvena kantautorka Marina Tucaković izgubila je životnu bitku, 19. septembra. Iza sebe je ostavila brojne hitove, a mnogi od njih još uvek nisu ugledali svetlost dana.

Foto Printscreen kurir.rs/Dragana Udovičić
Foto Printscreen kurir.rs/Dragana Udovičić

Kada god je imala inspiraciju, Tucakovićeva je pisala za brojne pevače sa kojima je sarađivala, a poslednju pesmu koju je napisala Marina će otpevati Nataša Bekvalac.

Ova pesma nosi naziv “Izlečena”, što se u kontekstu Natašinog života verovatno odnosi na njen ljubavni život koji je, zbog tri razvoda, često bio tema domaće javnosti, ali kada se taj naziv čuje iz sadašnje perspektive, kada je Marina preminula nakon borbe sa opakom bolešću, mnogima se stegne srce od tuge.

“Jaoj, nisam znala da ćete to saznati. Sad sam se naježila. Ne mogu da kažem da ta pesma leči dušu, pre bih rekla da priča o duši”, istakla je Nataša u emisiji “Ekskluzivno”.

 

Izvor:kurir.rs/hypebih.ba

 

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS