calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Nekad raznosila poštu, a danas ne zna šta ima: Bogatstvo Dženifer Aniston procjenjuje se na 320 miliona dolara

Objavio: RHT
14/08/2023 10:42 AM

Zanimljivo je da su glumci “Friends” u prvoj sezoni zarađivali oko 22.500 dolara po epizodi, da bi na kraju, za devetu i desetu zarađivali okruglih milion po epizodi, što je dovelo do zarade od 90 miliona, samo u osnovnom iznosuNekad raznosila poštu, a danas ne zna šta ima: Bogatstvo Dženifer Aniston procenjuje se na 320 miliona dolara

Foto: AP

Američkoj glumici Dženifer Aniston (54) serija “Friends” donijela je ogromnu popularnost, ali ju je i lansirala u sami vrh najplaćenijih svjetskih glumica. U karijeri dugoj preko trideset godina imala je zapažene uloge koje su joj donijele status jedne od najpopularnijih glumica današnjice. 

Prije nego što je zakoračila u glumački svijet, Dženifer je radila različite poslove. Raznosila je poštu na biciklu, prodavala sladolede i konobarisala, a oprobala se i u telemarketingu. Nakon toga, uslijedile su serije “Molloy”, “The Edge” i “Muddling Through”, “The Morning Show”. 

Ona je glumila i u nizu filmskih ostvarenja: “We’re the Millers “, “The Bounty Hunter”, “Office Christmas Party”
 i “Murder Mystery”. Naravno, sve to joj je osiguralo i ogromne prihode, a njeno bogatstvo se danas, kako piše Celebritynetworth, procenjuje na neverovatnih 320 miliona dolara.

Sa serijom “Friends” krenula je 1994.godine, a samo je između 1997. i 2011. zaradila 75 miliona dolara od filmskih honorara, zarađujući čak osam miliona po filmu. 2011. je za “Just Go With It” zaradila 10 miliona dolara.

Zanimljivo je da su glumci “Friends” u prvoj sezoni zarađivali oko 22.500 dolara po epizodi, da bi na kraju, za devetu i desetu zarađivali okruglih milion po epizodi, što je dovelo do zarade od 90 miliona, samo u osnovnom iznosu.

Procjenjuje se da glumci samo od honorara zarađuju još 10 do 20 miliona godišnje. S ukupnom zaradom od 21 milion, 2003. je bila i najplaćenija glumica na svijetu, a danas godišnje zarađuje od 20 do 30 miliona. 

No, pravo carstvo je izgradila i iza kamera. Godinama je postala jedna od najtraženijih ‘sponzora’ na svijetu, s brendovima kao što su L’Oreal, Smartwater, Emirates, Eyelove i Aveeno.

Samo od njih godišnje zaradi oko 10 miliona dolara, a potpisala je i šest parfema. Bogatstvo joj se mjeri i u nekretninama: nedugo nakon razvoda od Breda Pita, kupila je kuću na Beverli Hilsu za 13,5 miliona, koju je preuredila i prodala 2011. za 35 miliona.

Godinu dana kasnije je za 20 miliona kupila kuću u Los Anđelesu, a posjeduje imanje u Njujorku vrijedno najmanje 10 miliona dolara. Prošle godine je od Opre Vinfri kupila seosku kuću u Montecitu vrednu 15 miliona dolara, a u njenom komšiluku živi i princ Hari sa suprugom Megan Markl, a komšinica joj je i pjevačica Ariana Grande. 

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/najžena.alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS