calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“NEKA SE DIJETE ZOVE I SPOMENKA” Filip Car progovorio o Aleksandri i bebi, evo da li će joj dati prezime

Objavio: RHT
24/01/2024 5:20 PM

Filip Car i Aleksandra Nikolić postaće roditelji za dva mjeseca. Nažalost, njih dvoje neće živjeti zajedno, ali kako je Aleks istakla, u dobrim su odnosima.

S tim u vezi Car je odgovarao u svojoj radio emisiji na pitanja fanova, pa se dotakao i imena za bebu, kao i prezimena.

Volio bih da dijete nosi moje prezime, to je negdje i logično. A moje prezime je baš lijepo i posebno, ali dobro, ako i ne dođe do toga, kada dijete poraste, može i samo da odlučuje o tomeA može da ima i mamino i tatino prezime – započeo je Filip i dodao da mu je žao što beba neće odrastati sa oba roditelja, ali i da smatra da to neće mnogo uticati na odrastanje.

-Naravno da je bolje da dijete odrasta sa oba roditelja, ali bože moj. Ja ću svakako učestvovati u vaspitavanju i trudiću se da dijete bude sretno. Na kraju, jedino je bitno da bude živo i zdravo – rekao je Car i za kraj dodao da ne zna za koje će se Aleksandra ime odlučiti:

 Imali smo par imena u opticaju koja su nam se oboma svidjela, ne znam da li ću se ja za to pitati. Ali neka da djetetu i ime Spomenka, samo je bitno da bude živo i zdravo – istakao je Car.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS