calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV UHVAĆEN NA DJELU SA VANJOM: Isplivali DOKAZI! Švajcarska ponudila bogatu nagradu za ideje o izvlačenju tona oružja iz alpskih jezera ŽIVOTNA PRIČA Nana Ziba iz Rogatice živjela četiri godine kod popa: Niko mi nije branio maramu i muslimansku odjeću (VIDEO) TEODORA PONOVO UHVAĆENA SA TAKIJEM! Bebici će pozliti! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin brutalno izvrijeđao hejtere: Fatima kupila kreme da mu bude najljepša! JANA POVRAĆA (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO NAKON ŠTO JE STANIJA OBJAVILA FOTKU NOVOG DEČKA! Ovo nije očekivala! (FOTO) Džanana Musu okupirali fanovi na crvenom tepihu: Sretan sam što sam u Sarajevu SAŠA MIRKOVIĆ OTKRIO KADA KREĆE SNIMANJE SERIJE “AVIONDŽIJE”! Vaš omiljeni sitkom vraća se na male ekrane! (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana i Fatima lude po kuhinji: Ko je bolja domaćica? ZAŠTO ELVEDIN MAHNITO VOZI? (VIDEO) Baščaršija proglašena filmskim blagom: Svečano otkrivena ploča Evropske filmske akademije IMAJU KAMERE I U SPAVAĆOJ SOBI!? Maja i Stanislav pokrenuli “rijaliti”! OBJAVILI ZAJEDNIČKI SNIMAK IZ KREVETA MANEKENKI PONUĐENO 60.000 EURA DA RASTURI BRAK NOVAKA ĐOKOVIĆA?! Skandal neviđenih razmjera – ona se hitno oglasila! IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO BOLNICU! Zadobio tešku povredu (NE)DOKAZANI: DRŽALA SAM SVOJU UTROBU U RUKAMA! Lupala sam na sva vrata u zgradi i molila za pomoć, ali i NIKO NIJE OTVARAO! Uznemirujuća ispovijest preživjele Dragane Krunić koju je bivši partner RASPORIO NOŽEM Fenomenalna Lejla Njemčević osvojila istorijsku srebrnu medalju za BiH na Evropskom prvenstvu Sanja Grujić: “Ljubavnice uvijek bolje prođu u životu! Mi smo nacija koja voli da vara!”

(NE)DOKAZANI: DRŽALA SAM SVOJU UTROBU U RUKAMA! Lupala sam na sva vrata u zgradi i molila za pomoć, ali i NIKO NIJE OTVARAO! Uznemirujuća ispovijest preživjele Dragane Krunić koju je bivši partner RASPORIO NOŽEM

Objavio: RHT
18/08/2024 5:00 PM

(NE)DOKAZANI: DRŽALA SAM SVOJU UTROBU

Novi projekat HYPE televizije “(NE)DOKAZANI” pokazao se kao veoma gledan i poučan, jer se bavi istinitim pričama koje mislimo da možemo da gledamo “samo na filmu”. Ono “daleko bilo” je postalo previše blizu, a naš zadatak je da pošaljemo poruku da nema predaje. Da je kraj samo kada dođe do predaje, a mi Vam ne dozvoljavamo da odustanete!

(NE)DOKAZANI: DRŽALA SAM SVOJU UTROBU / Foto: HypeTV/Nedokazani/Dragana Krunić
(NE)DOKAZANI: DRŽALA SAM SVOJU UTROBU / Foto: HypeTV/Nedokazani/Dragana Krunić

Dragana Krunić (39) preživjela je nemoguće! Našla se na svim naslovnicama crne hronike kada je prije manje od mjesec gledala smrti u oči. Ova hrabra žena je odlučila da se bori i kada je izgledalo da joj nema spasa.

(NE)DOKAZANI: DRŽALA SAM SVOJU UTROBU

Format koji pruža podršku licima u borbi sa porodičnim nasiljem i zlostavljanjem bilo kog oblika. Svrha i krajnji cilj je ohrabrivanje žrtvi nasilja da načine prvi korak i spasu život, prije nego što bude kasno, tako što će čuti različite ispovijesti onih koji su skupili hrabrost i progovorili javno. UKOLIKO I TI ŽELIŠ DA ISPRIČAŠ SVOJU PRIČU, JAVI SE! 
pošalji poruku OVDJE! ČEKAMO TE!

Foto: (NE)DOKAZANI/ Nedokazani
Foto: (NE)DOKAZANI/ Nedokazani

HOROR NA ČUKARICI!

Oko podneva 29. jula Draganu i njenog prijatelja N. J. (38) kuhinjskim nožem izbo je njen bivši partner kojem je nedavno istekla zabrana prilaska. A koji je upravo pušten na slobodu nakon što ju je nedjelju dana prije napao u parku, te ga je policija uhapsila.

Foto: HypeTV/Nedokazani/Dragana Krunić

Ona je čuvši da je njen bivši izašao iz zatvora u strahu za svoj život organizovala dvije drugarice i prijatelja N. J. da budu sa njom u stanu. Znajući da je njen bivši “spreman na sve”.

JEZIVE POVREDE UNUTRAŠNJIH ORGANA

-Tek sada sam shvatila da on mene nikad i nije volio. Možda mu je trebala ta stambena sigurnost koju je imao sa mnom. Tek kada počnu da se dešavaju neke stvari, strašne stvari, tek onda shvatiš koliko si u problemu. A tada je već poprilično bilo kasno – rekla je Dragana i dodala:

– Ušivena mi je jetra, ušivena su mi crijeva, probušio mi je plućnu maramicu. To se ne šije, to mora samo da zaraste. Imam dva uboda, nisam ni vidjela da ima nož. Nikada prije ga nisam puštala u stan kada sam sama, pogotovo… Ovog puta sam popustila, ne znam ni ja zašto, jer nisam bila sama u stanu. Nakon kratke svađe, samo me je rotirao i tad sam vidjela nož i viknula sam: “Ima nož!”

UBO ME JE ISPOD PUPKA I POVUKAO GORE DO GRUDI

Foto: Privatna arhiva/Dragana Krunić povrede/ Nedokazani

– On me je tada ubo ispod pupka i povukao na gore skroz do grudi. Nisam osjećala bol, valjda od adrenalina. Tek kasnije kada sam se vratila u stan po telefon da pozovem pomoć sam osjetila da mi je mokra majica od krvi. Instinktivno sam podigla majicu da vidim šta krvari toliko i vidjela sam svoju utrobu koja je skroz ispala. Uzela sam neku krpu koja je stajala pored i skupila svoj stomak i držala tako dok sam pozvala prvo mamu, pa onda i policiju.

PRVI ŠAMAR

U oktobru 2022. godine je Dragani udario prvi šamar.

– Poslije me je ozbiljno prebio. Udarao me je čekićem po glavi, a kada je čekić pukao uzeo je zamrznutu flašu i nastavio. – priča Dragana sa knedlom u grlu.

– Nije prije imao problem sa alkoholom, ali je postajalo sve gore. Dva puta sam ga vodila na liječenje i lično mu davala blokatore, ali to bi potrajao oko mjesec dana. Promijenio se i fizički i psihički, do te mjere da ga više nisam prepoznavala. Prestali smo i da budemo intimni, pa čak i da se ljubimo, jer mi je strašno smetao taj miris alkohola – rekla je Dragana u emisiji “(NE)DOKAZANI”.

– Nakon prvih batina sam sve prijavila i završili smo na sudu za nasilje, ali ja još uvijek nisam dobila poziv za ročište. Njemu je izdata zabrana prilaska koju nije poštovao i dolazio mi je na vrata svaki dan. Policiju sam toliko često zvala da mi se čini da sam postala dosadna, u fazonu: “Pa dokle više?”. Više nisu dolazili nešto što jesu. A i kada ga odvedu, oni ga puste čim se otrezni i on se vrati kući. – naglašava hrabra Dragana, koja otkriva da ima brak iza sebe, a da je nasilnika upoznala preko tadašnjeg muža.

– Bili su drugari i kada sam se razvela nas dvoje smo uplovili u vezu. Odmah smo kliknuli, on se uselio kod mene u stan nakon samo mjesec dana. Nikada nije bio nasilan, pa i njegova bivša žena sa kojom ima sina mi nikada nije rekla da je imao agresivne ispade. – rekla je Dragana koja je jedva preživjela povrede koje je zadobila.

Otkrila je da je njen napadač priznao svoje djelo.

PRETI MU 15 GODINA ROBIJE

Kako ona saznaje, preti mu kazna do 15 godina zatvora.

– On je priznao sve i brani se afektom. Govori da nije planirao napad, nego ga je obuzela ljubomora, što nema nikakvog smisla. Jer, nož je imao kod sebe kada mi je zakucao na vrata. – konstatuje Dragana koja sada ima problema sa disanjem usljed probušene plućne maramice.

(NE)DOKAZANI: "DRŽALA SAM SVOJU UTROBU U RUKAMA! Lupala sam na sva vrata u zgradi, vrištala i molila za pomoć i NIKO NIJE OTVARAO!" Uznemirujuća ispovest preživele Dragane Krunić, koju je pre manje od mesec dana bivši partner RASPORIO NOŽEM na Čukarici
Foto: Privatna arhiva/Nedokazani/ Dragana Krunić i njen napadač

– Ja ne mogu da imam djecu, ne mogu da dam život, ali mogu da pokušam da spasim bar jedan. Samo jedna djevojka da uspije da se spasi nakon što čuje ovu moju priču, ja ću biti najsrećnija. Postoji razlog zašto me je Bog ostavio među živima. To znači da moj život ima smisao i važi nešto! I zato ću nastaviti da pričam javno!

Cijelu ispovijest pogledajte u utorak, u 21 sat, na programu TV Hype, ali i na YT premijeri na kanalu HypeTV na kojoj ćete imati opciju za ostavljanje komentara i pružanje podrške Dragani.

Pročitajte i: Kako je pokojni Alen Delon povezivan sa ubistvom jednog Srbina.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS