calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana

“BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO)

Objavio: RHT
27/07/2024 6:00 PM

Neda Ukraden u bikiniju

Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći

Foto: ATAImages

Pevačica Neda Ukraden ima 73 godine, a s obzirom na to da je pored dobrog izgleda krasi i mlad duh, mnogi ne bi naslutili da uveliko “gazi” osmu deceniju života.

Neda je na svom Instagram profilu ponosno objavila fotku sa mora u plavom kupaćem kostimu, koji je izrezom do sredine stomaka naglasio njeno poprsje.

Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći

Ovaj autfit upotpunila je velikim slamnatim šeširom sa plavim cvijetom, a u opisu je napisala:

– Bez filtera, bez efekata! Samo sunce, more i ponta! Najbolje me slika moja unuka! – napisala je ona.

Pjevačica je očigledno ponosna i na svoje tijelo i na svoje godine koje ponosno ističe, a kao što se vidi iz priloženog, za to ima dobar razlog.

Podsjetimo, Neda redovno objavljuje fotografije sa mora, te ponosno nosi svoje godine.

Čitajte i SUOČAVANJE ASMINA SA RADNICOM KOJA JE VRIJEĐALA STANIJU I NJEGA: Upao u prodavnicu, nastao neviđeni haos, Hype televizija ekskluzivno na licu mjesta (VIDEO)

Nakon što je juče ekskluzivno pred kamerama Hype televizije krenuo ka zgradi Lepog Miće. Kako bi se suočio sa njim nakon žestokog sukoba, Asmin Durdžić je odlučio da se dodatno suoči sa ženom koja se nedavno uključila u program i predstavila kao “lažna komšinica” Stanije Dobrojević.

Naime, Durdžić je odlučio da posjeti radno mjesto pomenute osobe. Ona je tokom uključenja u program iznosila tvrdnje o svakodnevnim svađama između Asmina i Stanije. Kao i o haosu koji je navodno nastao kada je Asmin bio istjeran iz stana.

BONUS VIDEO

hyebih.ba/hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS