calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Skrivena bolnica u Petrovoj Gori: Zaboravljeni spomenik partizanske borbe postao atrakcija Ovo samo u Gornjoj Višnjici ima: Fatima isukala pitu spavalicu Mjesečni horoskop za novembar 2024: Šta donosi svakom znaku? Kakav komentar: Maja je diva, ovo su sve njene kopije i smrduše! Vandredno ubacivanje, a napašće Terzu? Zdravko Čolić i Miloš Biković mladencima priredili iznenađenje za pamćenje! Svatovi u TRANSU! (VIDEO) Bolna ispovijest za Hype: Žena ostala bez djece! Odveli su ih, šta se trenutno dešava? Nova romansa: Neću da budem treća, ali hoću sedma, zato Elmedine kreni više da dovodiš žene! Muškarci otkrili sve detalje: Sa ovakvom ženom bi najradije prevarili partnerku Nova pjesma Emira Lapsusa vas neće ostaviti ravnodušnim: Evo u kojem bh. gradu su snimljeni kadrovi FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda

Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu

Objavio: RHT
28/10/2024 1:30 PM

Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači

Ivana Knoll/Foto: Instagram

Kada god Ivana Knoll dopusti pratiocima na Instagramu da joj postavljaju pitanja – šou je garantovan.

Našlo se tu svakakvih pitanja u posljednjoj rundi.

Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači

Recimo, nekoga od skoro tri miliona pratilaca je zanimalo bi li Ivana, koja je visoka oko 180 centimetara, bila u vezi s nižim momkom.

Šta kaže hrvatska influenserka?

“Odlučujem da ne bih bila. Niski momci mi mogu biti samo prijatelji. Ništa ispod 195 centimetara”, odgovorila je Knoll.

Ako je neko mislio da put Ivane krene s prstenom…

Bolje da odustane.

“Srećno sam slobodna. Bila sam cijeli život u vezama, ne mogu se požaliti, bile su divne, ali kad je u pitanju brak, jako sam teška. Nikad nisam sanjala da se udam, nikad nisam vidjela brak kakav bih ja htjela da imam. I rekla sam samoj sebi da ako nikada ne vidim brak kakav želim, onda se neću nikada ni udati”, dodala je seks-bomba.

Čitajte i POČELO ODBROJAVANJE DO STARTA RIJALITIJA “IMANJE” Saša Mirković: Gledaćete ono što do sada niste imali priliku! “Mi želimo da širimo ljubav, a ne mržnju”

Osnivač i vlasnik Hype porodice Saša Mirković odradovao je danas armiju pratilaca koji sa nestrpljenjem očekuje start novog rijaliti programa “Imanje”.

– Svi objekti na Imanju su renovirani i spremni da ugoste učesnike najslobodnijeg, najprirodnijeg, najtoplijeg, najodgovornijeg… rijaliti programa na Svijetu. – napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu, te dodao i ovo:

– Gledaćete ono što do sada niste imali priliku da gledate jer mi želimo da širimo ljubav, a ne mržnju. Da pokažemo da smo radnici, a ne neradnici. Da naši učesnici imaju osjećaje za ljude, drugove i društvo u cjelini, kao i prirodu i životinje. A da mi kao produkcija nećemo iz njih da izvlačimo zlo nego dobro i da ćemo to da propagiramo. Zdravi i srećni bili. Do gledanja…

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/cdm.me/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS