calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru

“NE PLAŠIM SE MARIJINIH PRETNJI”: Oglasio se doktor koji je operisao Miljanu u Turskoj!

Objavio: RHT
04/08/2022 3:00 PM

Marija Kulić preti turskom lekaru Mehmetu Sevenu, koji je njenoj ćerki smanjio želudac, tvrdeći da je kriv što je Miljana bila na ivici života i smrti! Doktor je prepisku u kojoj ga Marija vređa objavio na Instagram stranici bolnice u kojoj radi.

Foto: YouTube/ devianart

Doktor je rekao da ne strahuje da će mu porodica Kulić nauditi.

– Ne plašim se njenih pretnji! Razumem gospođu Mariju, jer iz nje progovaraju tuga i bol. Siguran sam da će se smiriti kada sve prođe. Pokušao sam da stupim u kontakt s porodicom Kulić kako bih se raspitao o Miljaninom zdravlju, ali mi se javio samo njen dečko Bebica. Rekao mi je da ona nije u tako lošem zdravstvenom stanju kako se predstavlja u javnosti – priča Seven za Informer i dodaje da on nije kriv za Miljanino teško stanje:

– Verujem da je dobila trombozu jer je odmah posle operacije pušila i pila kafu, a to nije smela minimum 15 dana. Pušenje je najveći faktor rizika za nastajanje ugrušaka u krvi. Marija kaže da sam joj dao malu dozu ‘fraksiparina’, ali ni to nije tačno! Dobila je onoliko koliko je dovoljno za kućnu upotrebu.

Podsetimo, u prepisci sa majkom Miljane Kulić, koju je doktor dostavio javnosti, vidi se kako mu Marija preti.

– “Je*aću ti mamu! Moja ćerka ima trombozu svih krvnih sudova u stomaku jer si joj dao male doze ‘fraksiparina’ za njenu kilažu. U šok sobi je” – napisala je Marija Mehmetu, koji ju je pitao da li može da mu pošalje neki rezultat iz Kliničkog centra u Nišu, gde se Miljana leči, a ona je nastavila da ga vređa:

“Ima trombozu, majmune. Životno je ugrožena. Lekari ovde ne znaju šta da joj rade!”

BONUS VIDEO:

Izvor: Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS