calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” KLJUČNA ODLUKA PRED FINALE: Ova takmičarka će promijeniti tok rijalitija! (FOTO) Pucnjava u Obudovcu, ranjeno troje

NE ODVAJAJU SE: Tanja Savić uživa u ljubavi sa mladim pilotom, a evo gdje PLANIRAJU VJENČANJE! (FOTO)

Objavio: RHT
01/10/2023 3:30 PM

Pjevačica Tanja Savić i njen vjerenik pilot Muhamed Bešić se ne razdvajaju i odlučili su da svoje slobodno vrijeme iskoriste kako bi otputovali.

Pevačica je na licu imala naočale za sunce, a Muhamed nije skidao osmijeh i nema sumnje da baš uživaju u ljubavi.

Podsjetimo, Tanja Savić već neko vijreme uživa u ljubavi sa mlađim partnerom Muhamedom, kojem će uskoro izgovoriti i sudbonosno “da”.

Naime, kako se navodi, oni uveliko planiraju vjenčanje u Las Vegasu, ali su navodno odlučili da za sada nikome ne govore o svojim planovima.

 -Tanja jedva čeka da se razvod od Dušana i zvanično okonča. Ona i Muki su se dogovorili da se vjenčaju u jednoj od onih kapelica u Las Vegasu, poznatoj po tome što je matičar obučen u Elvisa Prislija. S njima će tog dana biti samo kumovi. Tek kad se bude sve završilo, obavjestiće i svoje roditelje o svemu. Golupčići će nakon vjenčanja ostati u Americi, ali Tanja još uvijek nije 100 odsto sigurna da li će se tamo zauvijek i preseliti s djecom ili će to biti na samo nekoliko mjeseci – rekao je izvor.

– Njih dvoje planiraju i veliku svadbu na proljeće ili ljeto sljedeće godine u Srbiji. Nadaju se da će se do tada sve iskristalisati i da će riješiti problem koji imaju sa svojim roditeljima zbog razlike u godinama i vjeroispovesti. Tanji je baš teško palo kad je njena majka prije nekoliko dana javno rekla da se protivi njenoj udaji i da joj to ne treba u životu jer ima dvoje djece. Iako je to demantovala više puta i pričala kako se njena majka Živana nikad dosad nije oglašavala u medijima, istina se ne može sakriti, te je sada svima jasan stav njene porodice o svemu. Ona pokušava da bude pozitivna, ali joj nije svejedno kad zna da nema podršku onih koje najviše voli.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS