calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MIONI?! Ša doživio nervni slom, nastao neviđeni haos, Jovanovićeva satjerana u ćošak! Željka Jurišić nova kraljica bakšiša: Dva šeika na svadbi u Tuzli je zakitila hiljadama dolara Ovo je pjevačica koju je Sandra Afrika zatekla u stanu s dečkom NOVAK NIKADA OVAKO NIJE PLAKAO Pao je na zemlju i počeo da drhti, pa otišao kod porodice (VIDEO) Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato i zaokružio kolekciju najvećih teniskih trofeja JEZERO ODNIJELO DVA ROĐENA BRATA: Od posljedica utapanja u jezeru Mandek preminuo i drugi mladić iz Livna SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI! Anita pozvala Bojanu na okršaj i dobila BRUTALAN ODGOVOR (FOTO) SORAJA ŽIVI U STANU OD OSAM MILIONA EURA! Ima 440 kvadrata, privatan park i šoping centar, velnes sobu… Sejo Sexon, Hanka Paldum i ljuljačka: “Čini se da imamo novi hit” SVI NA NOGAMA U DOMU LUNE I MARKA Ne može zadržati suze, otkrila novosti Nestala Jasmina (15): Majka u suzama MOLI ZA POMOĆ ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Boli me briga za Elmedina! “DOSTA MI JE NJEGOVIH FOLOVA, MI SMO OKRENULE LIST” BIVŠA DJEVOJKA FILIPA CARA IMALA ODNOSE SA DENIZ DEJM?! Posjeduje KOMPROMITUJUĆE snimke Uručena 403 prekršajna naloga: U subotu desetine vozača u Sarajevu isključeno iz saobraćaja ANELI PUKLA OD MUKE: Udarila po djevojkama sa kojima izlazi Janjuš! Nije poštedila ni Asmina Imane Khelif o optužbama da je muškarac: Učinili ste nepravdu, ali Allah je uz mene

NAUČNICI OTKRIVAJU O LJUBAVNIM ODNOSIMA: Evo koju stvar treba da imate u krevetu, a uopšte nije pervezna!

Objavio: RHT
13/01/2022 8:30 AM

Lekari savetuju da u krevetu nosite čarape, a ovo pravilo treba da važi i tokom seksa.

Foto:Printscreen/Shutterstock

Nošenje čarapa noću je veoma udobno. Oni koji ih ne skidaju u krevetu to znaju vrlo dobro, ali možda ne znaju  da ovaj odevni predmet  poboljšava seks..

Naučnici sa Univerziteta Groningen u Holandiji  otkrili su da osobe koje odlaze u krevet  u čarapama nemaju problema sa snom, a verovatnoća da će doživeti vrhunac se uvećava za čak 80 odsto. Kažu i da ako ostanete bez čarapa tokom odnosa, šanse da postignete orgazam se smanjuju za 50 odsto.

Pored toga, širenje krvnih sudova  dovodi do poboljšanja seksualne funkcije. Lekari iz Holandije su otkrili da  80 odsto parova koji imaju seks u čarapama mnogo brže dostiže orgazam.

Ipak, imajte na umu da  nikako ne treba da  ulazite u krevet u čarapama koje ste nosili tokom celog dana. To svakako nije higijenski i definitivno je neprivlačno.

Izvor: NajŽena.rs/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS