calendar

Utorak 30. Jul, 2023

Nataša Bekvalac postaje nova Bondova devojka, otkriveni svi detalji?!

Objavio: RHT
12/08/2021 12:18 PM

Popularna pevačica Nataša Bekvalac veoma je uspešna u svom poslu, a izgleda da je njena svera interesovanja prilično raznolika, te se pre neki dan pisalo o mogućem snimanju novog rijalitija u kojem bi njena porodica bila centar dešavanja.

Nataša Bekvalac-Foto:Printscreen Instagram

Ipak, izgleda da Bekvalčeva ne planira da stane samo na tome, već se, kako prenose mediji, prijavila se navodno i za ulogu Bondove devojke u jednom od najpopularnijih svetskih filmova.

– Nata je nedavno na Ibici bila sa sestrama, da bi snimila spot za novu pesmu. Tamo je igrom slučaja u hotelu upoznala britanskog filmskog agenta koji joj je predložio da se prijavi za ulogu u jednoj od najpoznatijih filmskih franšiza na svetu – otkrio je izvor blizak pevačici, pa dodaje:

Nataša Bekvalac-Foto:Printscreen Instagram

– Britanac joj je otkrio da će u novom filmu bond zavoditi devojke iz cele Evrope i da će jedna od njih biti sa Balkana. Kada mu je Nata ispričala da se već oprobala kao glumica u nekim serijama, kao i u jednoj predstavi, on joj je rekao da se obavezno prijavi na kasting u Beogradu. Nije joj obećao ulogu jer su se za audiciju prijavile profesionalne glumice, već ju je posavetovao da da sve od sebe da baš nju izaberu – priča izvor.

On je otkrio da je Bekvalčeva dobila odgovor od filmskog agenta.

Nata mu je navodno mejlom poslala biografiju i fotografije i nedavno je dobila odgovor sa datumom i mestom gde će biti održana audicija. On joj je napisao da će, ako uđe u uži izbor, morati da prođe još jedan kasting koji će biti organizovan krajem godine u Londonu. Objasnio joj je da ta uloga doduše neće biti velika, ali bi Nati mogla biti odskočna daska za inostranu karijeru.

Nataša Bekvalac-Foto:Printscreen Instagram

Još se ne zna da li će se Danijel Krejg, koji trenutno boravi u Beogradu, i po šesti put naći u ulozi Džejmsa Bonda. Kako svetski mediji pišu, u opticaju za novog tajnog agenta 007 su i Tom Hardi, Robert Patinson, Ričard Maden i Džejms Norton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS