calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove

“NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović

Objavio: RHT
08/07/2024 9:35 PM

Natalija Trik FX brutalno o Ša

Natalija Trik FX brutalno o Ša

Dejan Dragojević, autor i voditelj emisije “D-Cast” na Hype televiziji, ugostio je večeras densersko-pjevački par Nataliju i Sanija Ibraimova, poznatije kao članove grupe Trik FX.

Oni su se dotakli aktuelnosti iz svijeta rijaliti programa, s obzirom da su i sami svojevremeno bili učesnici pomenutog formata, a posebno su se osvrnuli na kontroverze koje prate repera Nenada Aleksića Ša.

Natalija i Sani Ibraimov su kao bivši učesnici rijaliti programa iznijeli svoje mišljenje o Ša-i, ističući da ga poznaju još iz prethodnih perioda i da nije uvijek bio takav kakvim ga sada publika vidi u rijalitiju, te otkrili da takođe poznaju i Mionu.

-Ja sam gledam Nenada. Meni čovjek nije jasan u 44. godini. Da ti sebi dozvoliš takve stvari, a onda gledam Mionu. Mionu poznajemo, bili smo zajedno. Ona jeste takva flegma. Ljudima je čudno što je ona takva flegma. Ali ona jeste takva. Ja njoj ništa ne mogu da zamjerim. Više mogu da zamjerim njemu jer on je ozbiljan čovjek, u ozbiljnim godinama. Nekako mi žao, jer ja njega znam od prije. On meni uopšte nije tako djelovao. Niti ga poznajem takvog. Ja ne znam šta se sa čovjekom… da li taj rijaliti kada uđeš unutra, da li ti stvarno nešto šizneš?!

Hype

“Šaa poznajemo dugo”

-Cijeli život – dodala je Natalija, a Sani je istakao da je posjećivao frizerski salon koji je reper imao tada sa bivšom suprugom Ivanom, koju je prevario u rijalitiju:

-Mi ga znamo još kao klinca. Kao ono iz 90-tih, a onda kasnije pošto je imao studio za šišanje, ja sam išao kod njega.

Ona je javnosti otkrila da je Ivanu, Ša-ovu bivšu suprugu, opisala kao predivnu ženu i izuzetno biće. Takođe je naglasila da dok su bili zajedno, Ša nije pokazivao znakove ljubomore, već je bio usredsređen na svoj posao i na stvaranje nečega u životu.

-Ja poznajem Ivanu. Ivana je predivna žena. Super, bili su top. Ja je obožavam. To je jedno predivno stvorenje. I onda kada sada uporedim, sad ovog Nenada i Ivanu koju poznajem, ja samo kažem nemoguće je… I znam njega tad, ali on je tada uvijek bio u salonu – istakla je, te dodala da reper tada nije imao ljubomorne scene i drame kao sada u rijalitiju.

“Uvijek je gledao da radi”

-Volio je skupe automobile i uvijek je bio u tom nekom fazonu, auto, auto. I uvijek je gledao da radi. Nekako je bio da radi i da stalno radi – dodala je Natalija.

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS