calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Samozadovoljavanje je važno za zdravlje: Koliko često žene masturbiraju? Djevicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene Pogledajte šta vam danas donose zvijezde VIMBLDON 2024. Đoković: Reagujem kada se pređe granica! “Svakoga ću da pogledam u oči i mirno spavam” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Uskoro počinje obnova glavne sarajevske ulice NOKAUT! DISKVALIFIKACIJA PRED SAM KRAJ RIJALITIJA!? Miljana i Zola napravili lom Konobari u Neumu zbog djevojaka pretukli Sarajlije (VIDEO) DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL 2024: O Biku neko sanjari, Lava i Škorpiju očekuje dobra nagrada MATORA NAŠLA NOVU DJEVOJKU U RIJALITIJU: Kamere uhvatile strastvene poljupce, sve puca od ljubavi… KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje…

Nastavlja se agonija Željezničara: Poraz u Posušju i nastavak grčevite borbe za opstanak

Objavio: RHT
19/04/2024 8:40 PM

Nastavlja se agonija Željezničara

Danas je odigran susret 27. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine između HNK Posušja i FK Željezničara.

Nastavlja se agonija Željezničara/ Foto: FK Željezničar

Posušje je povelo u 14. minuti susreta kada se Vinko Rozić dobro snašao i pogodio nakon asistencije Luke Lučića.

Nekoliko minuta nakon vodećeg gola, glavni arbitar Džemidžić pokazuje direktan crveni karton Lučiću i svira penal za ekipu Željezničara.

Željo je tako dobio veliku priliku za ekspresni povratak u meč ali Sulejman Krpić nije iskoristio najstrožu kaznu u 17. minuti utakmice. Šutirao je po sredini gola ali je golman domaće ekipe Marko Galić bio dobro postavljen i bez problema je otklonio opasnost.

U nastavku je Željezničar imao veći posjed lopte i pokušavao je iskoristiti igrača više na terenu, no bez uspjeha. Gostujuća ekipa nije uspjela ugroziti gol Posušja do kraja utakmice.

Utakmica je završena rezultatom Posušje Željezničar 1:0, a strijelac jedinog gola je bio Vinko Rozić u 14. minuti utakmice.

Nakon 27. kola Wwin lige BiH, Željezničar nastavlja grčevitu borbu za opstanak, zajedno sa ekipama Tuzle Siti i Igmana iz Konjica. Oni imaju po 27 bodova a Igman ima utakmicu manje.

Čitajte i Više tužilaštvo odredilo ZADRŽAVANJE Sergeja Trifunovića! A evo kada je zakazano saslušanje

Prema nezvaničnim informacijama, policija je držala pod prismotrom čovjeka koji se sumnjiči za nedozvoljenu trgovinu narkoticima, piše “Telegraf”.

Glumac Sergej Trifunović priveden je 18. aprila u Beogradu.

Kako je nezvanično saznao Telegraf, glumac je priveden zbog nekoliko grama nedozvoljenih spustanci, koje je prilikom pretresa imao kod sebe.

Kako su mediji prenijeli, Trifunoviću je navodno određeno zadržavanje po nalogu tužilaštva. A sa njim je zadržan i V. A. kod kog je pronađeno kako se navodi 40 paketića iste supstance mase ukupno oko 70 grama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS