calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene

NASTAO OPŠTI HAOS U ZADRUZI: Maja raskinula vezu sa Markom! (VIDEO)

Objavio: RHT
07/10/2022 11:00 AM

Rijaliti učesnica Maja Marinković “šutnula” je Marka Markovića i pred milionima raskinula sa njim.

Foto: Printscreen/YouTube

Mnogi su se pitali šta je razlog za njihov raskid, a u emisiji posvećenoj rijalitiju je otkrivena istina.

Naime, Maja je shvatila da joj Marko radi iza leđa i da se muva sa Milicom Veselinović, a Milica je te navode demantovala.

– Milice, budi iskrena, bacala si papirić – rekao je Miljan.

– Meni je lepo sa Marko, ali ja ne želim da ispadam budala, da čujem da se ovde neko gleda – rekla je Maja.

– Pecina čaša je bila, svi smo gađali u tu čašu, Marko i ja se nismo gađali – kazala je Milica.

Situaciju je komentarisala i Miličina rijaliti drugarica Aleksandra Nikolić Aleks.

– Milica ne želi da pravi problem Marku, ona jeste gađala, a Marko je hvatao papiriće. Milica krene da peva neku pesmu, a Marko nastavi – rekla je Aleks.

BONUS VIDEO:

Izvor: hypebih.ba/espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS