calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

NAPADNUTA SITA AHMIĆ! Hitno se oglasila!

Objavio: RHT
05/08/2024 5:40 PM

NAPADNUTA SITA AHMIĆ

Sita Ahmić je nedavno podijelila sa javnošću fotografiju s groblja na kojem je sahranjen njen otac Junuz Ahmić.

Foto: Instagram printscreen/sitaahmic/Youtube printscreen/Zadruga official

Slika je izazvala različite reakcije, ne samo zbog emotivne poruke koja je pratila fotografiju, već i zbog komentara koji su se odnosili na njen izgled.

Junuz Ahmić je preminuo 17. decembra 2022. godine u 69. godini, a ukop je obavljena na muslimanskom groblju Boninovo, uz dženazu koja je organizovana u mjestu Kazagići.

NAPADNUTA SITA AHMIĆ

Sita je u svojoj potresnoj poruci izrazila duboku tugu zbog očeve smrti i nedostatka koji osjeća. Međutim, neki od njenih pratilaca su se fokusirali na njen izgled, izražavajući nezadovoljstvo načinom na koji je obučena za posjetu groblju.

Sita Ahmić na porodicom na očevom grobu

Reakcije su bile podijeljene, sa jedne strane su stizali kritički komentari na Sitin izgled tokom posjete groblju, dok su drugi branili. Isticali su da svako ima pravo da se obuče kako želi i da je suština poštovanje prema preminulima, a ne spoljni izgled. Sita je na ove komentare odgovorila oštro, ističući da je njeno oblačenje njena lična stvar i da se neće povinovati pritiscima javnosti.

 Pojede vas zlo, fanatici rijaltija. Tako vam boga, skinite mi se s kičme više! Baš ću vas da pitam kako ću ići na mezar, kada vam stručna pomoć treba! – otpozdravila im je Sita.

Sita Ahmić napadnuta zbog posete očevog groba

Privukla pažnju

Pored ovog događaja, Sita Ahmić je takođe privukla pažnju javnosti kada je odlučila da posjeti Dubrovnik. Ova posjeta bi možda prošla neprimjećeno da se tamo nije trenutno nalazila Stanija Dobrojević i njen partner, biznismen Asmin Durdžić.

Ova neobična koincidencija je izazvala dodatnu pažnju medija i javnosti, čime je Sita postala predmet interesovanja. Ne samo zbog poruke koju je podijelila, već i zbog svojih putovanja i društvenih veza…

Pročitajte i: Sejo Sexon, Hanka Paldum i ljuljačka: “Čini se da imamo novi hit”.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS