calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Gore društvene mreže

Objavio: RHT
27/06/2024 1:40 PM

NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ

Njeni pratioci su je savjetovali da prijavi slučaj policiji kako bi zaštitila svoju bezbjednost i integritet

NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ / Foto: Printscreen/Foto: Instagram
NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ / Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Bivša učesnica rijalitija Aleksandra Nikolić napadnuta je na društvenim mrežama u komentarima, nakon što su ljudi počeli da joj pišu da je nesnađena. Kao i da podsjećaju na to šta je radila u Bujanovcu.

NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ

Aleksandra je bila upletena u razne priče vezane za najstariji zanat, što je oštro demantovala u medijima. Uprkos tome, ovakve tvrdnje i dalje je duboko pogađaju.

Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je pročitala uvredljive komentare upućene njoj, Aleksandra je hitno reagovala kako bi se suprotstavila napadima.

Njeni pratioci su je savjetovali da prijavi slučaj policiji kako bi zaštitila svoju bezbjednost i integritet.

“MILION PUTA SE OPEČEM I RAZOČARAM”

Pročitajte i: “MILION PUTA SE OPEČEM I RAZOČARAM” Usred MEDIJSKOG RATA Dejana i Cara, oglasila se Aleksandra Nikolić.

Filip Car je gostovao u emisiji “SHOWBLIZ” kada je ugostio bliznakinje Miljanu i Nevenu Arsić u Crikvenici. Tada je žestoko potkačio Dejana Dragojevića. CIJELU EMISIJU GLEDAJTE KLIKOM OVDJE.

Foto:Hypetv/youtube printscreen/zadruga official

Nakon nekoliko dana bliznakinje su uradile intervju sa Dejanom Dragojevićem kako bi objektivno dobile obje strane priče. Budući da se izjave Cara i Dejana ne slažu. Čak su i totalno suprotne.

Dejan je u intervjuu žestoko uzvratio Caru, a tokom dana se oglasila i Aleksandra Nikolić.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS