calendar

Subota 20. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TANJA SAVIĆ SE USELILA SA DJECOM KOD MUHAMEDA! Pjevačica poslala brutalnu poruku budućem svekru i svekrvi! Dara Bubamara prvi put progovorila o eksplicitnim fotografijama: “Dala sam mu 80.000 eura, namjestili su mi” NOVAC, LJUBAV, SREĆA: Ovi horoskopski znaci su predodređeni za uspjeh ACA LUKAS NAPRAVIO JOŠ JEDAN “POPIS STANOVNIŠTVA”! Pogledajte atmosferu sa koncerta na Jezeru Modrac Umjereno do pretežno oblačno vrijeme za vikend u BiH, najavljeni lokalni pljuskovi sa grmljavinom HOROSKOP ZA 20. JUL! Škorpije da budu DOSTA STRPLJIVE, a ovi znaci da se RASTERETE od posla! Džekina zagonetna poruka, je li ovo znak da nema ništa od transfera u Hajduk Pjevačici OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI dok je BILA U RIJALITIJU! Nije mogao da gleda kako joj kćerka doživljava NASILJE: “To sam saznala kad sam odatle izašla” (VIDEO) Lana Pudar poslala poruku iz Turske: Dat ću sve od sebe da obradujem ljude u BiH ANITA STANOJLOVIĆ UHVAĆENA U ZAGRLJAJU OVOG MUŠKARCA! Grli je i obasipa poljupcima, evo ko je ON (FOTO) Koncertna arena jezera Modrac SPREMNA za doček NAJVEĆE BALKANSKE ZVIJEZDE! (FOTO/VIDEO) Drevna pošast čovječanstva: Šta su morbile, koji su simptomi i zašto ponovo ‘‘haraju‘‘ ? Nova pucnjava u Sarajevu, muškarac (70) pucao iz puške nakon svađe s komšijom SUPRUGA JALE BRATA OBJAVILA SNIMAK SA VJENČANJA: Evo čime je oduševio navijače Sarajeva “Mnogi su mi okrenuli leđa kada mi je bilo najteže” MAHRINA OTVORENO:”Sama vodim svoje bitke!” “Do posljednjeg trenutka sam mislila da NEĆEMO BITI U VEZI!” Lea Stanković u “CarCastu sa Va Vanom” PROGOVORILA O DEČKU

NAOMI KEMBEL DOBILA DETE U 50. GODINI! Svima je jedna stvar čudna: Ona nije usvojena!

Objavio: RHT
28/03/2023 10:10 PM

Naomi Kembel jedna od najlepših  žena sveta po prvi put podelila je  fotografiju sa svojom ćerkom koju je dobila u 50. godini.

Foto: Pinterest

Naomi se ne razdvaja od svoje ćerkice, te je prošle godine zajedno sa njom pozirala za britansko izdanje časopisa “Vogue” i mnogi govore da mala naslednica već sada pleni neverovatnom lepotom za koju je očigledno zaslužna genetika, a lepotu i harizmu je nasledila od majke.

Tim povodom, poznata manekenka je izjavila sledeće:

Foto: Pinterest

– Ona nije usvojena. To je moje dete. Slavna manekenka dodaje da majčinstvo za nju predstavlja pravi blagoslov i da je to nešto najlepše što joj se ikada dogodilo u životu i da ne postoje reči kojima može opisati kakav je osećaj imati naslednicu.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS