calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića

Nakon što je izbačen iz “Elite”, RASKRINKAO OŽENJENOG UČESNIKA i njegovu aferu!

Objavio: RHT
16/10/2023 11:20 AM

Manuel Marušić je napustio “Zadrugu 7 Elita”. i izgubio mogućnost da se bori za nagradu od 100.000 eura.

– 90 posto glasova ima Uroš Stanić, 9 posto ima Anđela Šparavalo i 1 posto ima Manuel Marušić koji večeras napušta Elitu.

Foto: Printscreen

Nakon odlaska sa imanja, Manuel je stigao u studio kod Dušice Jakovljević, gdje je prokomentarisao svoje učešće u rijalitiju, ali i aferu oženjenog Marka Janjuševića Janjuša.

– Mislio sam da ću se bolje snaći, ali nisam. Napeto je postalo od podjele Lejdi Di – rekao je Manuel pa dodao:

– Djevojke se baš svađaju žestoko, nadam se da nisu takve napolju – rekao je Manuel i prokomentarisao odnos između Janjuša i Aneli.- Janjuš i Aneli ima tu svega, ali on to koči dok ona gura, vidjećemo šta će biti – rekao je Manuel.

BONUS VIDEO:

Izvor: Hypetv.rs/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS