calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKAD EMOTIVNIJA OBJAVA! Žena Miloša Bikovića podijelila intimu sa fanovima (FOTO) NAKON ŠTO JE DŽENIFER SKINULA BURMU, SADA JE TO URADIO I BEN AFLEK! Glumac je ovim potezom pokazao svima da je došao kraj njihovom braku! “NE BIH POMOGAO DALILI NI DA UMIRE!” Dejan nikad brutalnije o BIVŠOJ SUPRUZI! Zvao je u EMISIJU?! (VIDEO) Uobičajena navika prije spavanja može da UNIŠTI vašu vezu “Neka me vode na Goli otok” Sajfer progovorio o HAPŠENJU:” Uvijek ću je braniti” “OVO NIJE ISTA OSOBA, ŠTA SE DESILO”! Aneli Ahmić objavila najnovije fotke i zaprepastila sve, mijenja izgled iz korijena! Kit prekinuo takmičenje na Olimpijadi (VIDEO) Megan Foks u poodmakloj trudnoći: Kadrovi u spotu sve zbunili, a onda su je uslikali paparaci i svi gledaju u stomak Rada Manojlović UPUTILA APEL VOZAČIMA: Objasnite mi ŠTA VAM JE?! “Ne priliči TO ŽENI U OVIM GODINAMA!” Dragana Mirković se NAŠALILA i PJEVALA PO KIŠI! Sišla među publiku, pokazala kakva je KRALJICA (FOTO) RIJANA PONOVO TRUDNA?! Pjevačica polugola šetala na karnevalu na Barbadosu, a njen izgled ostavio je sve u čudu! (VIDEO) Saša Mirković se oglasio sa krova regije:”Temperatura 22 Celzijusa bez Nives Celzijus” Hype UJEDINJUJE LJUDE! EVO GDJE SE ODMARA NOVAK ĐOKOVIĆ POSLIJE OSVAJANJA ZLATNE MEDALJE! Najbolji teniser svijeta uhvaćen na ovom mjestu, a evo šta je radio! MAHRINA U STRAHU DA SE NE OTKRIJE IME NJENOG DEČKA! Pjevačica u vezi sa poznatim imenom, a krije ga kao zmija noge! Dječak iz Sanskog Mosta se otrovao alkoholom! APEL RODITELJIMA:”Razgovarajte sa svojom djecom o opasnostima alkohola i drugih štetnih supstanci” Sačuvajte lice od pojave bora: Ove jutarnje navike mogu vas učiniti starijima

NAKON ŠTO JE DŽENIFER SKINULA BURMU, SADA JE TO URADIO I BEN AFLEK! Glumac je ovim potezom pokazao svima da je došao kraj njihovom braku!

Objavio: RHT
06/08/2024 11:38 PM

NAKON ŠTO JE DŽENIFER SKINULA BURMU, SADA JE TO URADIO I BEN AFLEK!

Photo: Profimedia

Nedjeljama unazad prati se svaki korak glumca Bena Afleka i pjevačice Dženifer Lopez. Spekulacije o krahu braka sve su glasnije, ali se nijedno od aktera zvanično nije oglasilo ovim povodom.

Od kada su prestali zajedno da se pojavljuju na događajima, bilo je jasno da postoje neki problemi. To je trajalo nedjeljama. Čak ni za bitne datume se nisu oglašavali, niti su viđeni zajedno. Dok svi svjetski mediji bruje o razvodu, Ben i Dženifer iz nekog razloga ćute.

Međutim, najnovije glumčeve fotografije pokazuju mnogo toga. Ben je viđen ispred svoje kancelarije kako nasmijan i raspoložen uživa u danu. Paparaci su ga pratili i napravili kadrove na kojima se vidi da glumac više ne nosi burmu na ruci.

NAKON ŠTO JE DŽENIFER SKINULA BURMU, SADA JE TO URADIO I BEN AFLEK!

Očigledno je da nade za pomirenje ovog puta nema, te da je ljubavi zaista došao kraj.

Sada su izvori rekli za Page six da je Ben odustao od podnošenja zahtjeva za razvod u pokušaju da ‘zaštiti’ Dženifer, nakon što je objavljeno da par više ne razgovara.

„Ponizio ju je jer je napravila veliku stvar da je on ljubav njenog života. Imali su dva vjenčanja prije dvije godine. Ovo je neka vrsta rekorda, oni nisu mlada djeca”, ispričao je izvor blizak paru.

Takođe se smatra da je Dženifer uznemirena bračnim razlazom, jer su i djeca uključena u sve. „U ovo je uključeno petoro djece“, rekao je izvor. Znala je da će spojiti porodice. Nije u potpunosti prihvatila da je gotovo.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS