calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UROŠEVA MAJKA VAN SEBE ZBOG KAČAVENDE! Ključa od bijesa, izustila samo jedno! Zategao se, uradio zube, smršao i… Od starog Mace nije ostalo baš ništa: Ne biste ga prepoznali na ulici Pijani vozač izazvao tešku nesreću u Banjaluci, više osoba povrijeđeno “PORODILA SE U KUPATILU U TREĆEM MJESECU TRUDNOĆE, BEBA NIJE PREŽIVJELA!” Bojana Pavlović proživljava PAKAO TRAUMA KOJA JE OSTAVILA OŽILJKE: Zdravko Čolić sa suprugom prošao kroz horor iskustvo PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV NINE KOVAČEVIĆ, PRODUCENTKINJE TELEVIZIJE PINK koja je UDARILA DJEVOJČICU na pješačkom prelazu u alkoholisanom stanju Konačno vidimo dečka Meline Džinović? Pojavila se privatna fotografija, njena kćerka riješila da je razotkrije Astro Goca: Miljanu čeka ogromna nesreća? ANELI I GASTOZ IDU DO KRAJA! Puno suza čeka SHA, a Stanislav? HYPE OTKRIVA: Ko je pjevačica pod maskom u koju je zaljubljen ovaj rijaliti igrač? “ANĐELA NIJE SLALA SLIKE BIVŠEM DEČKU, LAŽE!” Tara Simov se oglasila za HYPE TV nakon što je Đuričićka JAVNO PRIZNALA da je na EKSPLICITNIM SNIMCIMA I SLIKAMA zapravo ona TUGA DO NEBA! Iznenada UMRO srbijanski muzičar Nova pjesma Massima Savića prkosi baksuznom datumu FATIMA ZAPRIJETILA! Moraš i moje ime pominjati, da ne bi ZAVRŠIO U ČORBI “MAJKA MI JE POSLALA PORUKU “JESI ŽIV?” Gastoz o pokojnoj majci “Od njene smrti sam se potpuno promijenio” Dženifer Lopez uklonila tetovažu posvećenu Benu Afleku ODROBIJAO 161 MILION EURA: ŠOKANTNO PREDSTAVLJANJE RIJALITI TAKMIČARA

Nakon “SLUČAJA ANEL AHMEDHODŽIĆ” oglasio se i Šefild: Bura na društvenim mrežama

Objavio: RHT
12/09/2024 10:15 AM

“SLUČAJ ANEL AHMEDHODŽIĆ”

Defanzivac je odlučio da ne nastupa više za našu reprezentaciju, a nakon toga je njegov otac Mirsad počeo iznositi “prljavi veš” o svom sinu

"SLUČAJ ANEL AHMEDHODŽIĆ" / Foto: Platforma X
Foto: Platforma X

Šefild junajted je podržao svog defanzivca Anela Ahmedhodžića, nakon drame koju je preživio posljednjih dana.

“SLUČAJ ANEL AHMEDHODŽIĆ”

Naime, bh. stoper je odlučio da više ne nastupa za reprezentaciju BiH, a nakon toga je njegov otac Mirsad počeo iznositi “prljavi veš” o svom sinuPotom se oglasio i Anel, kao i njegova supruga.

Iz Anelovog kluba su objavili na Facebooku njegovu fotografiju, uz opis “oštrica”, što je i nadimak ekipe Šefilda.

Uslijedili su brojni komentari ljudi iz BiH, koji su kritikovali Anela, dok su navijači engleskog kluba ga podržali.

Ognjen Vranješ proziva redom: Ovako se nekad igralo za reprezentaciju, a danas…

Pročitajte i: Ognjen Vranješ proziva redom: Ovako se nekad igralo za reprezentaciju, a danas…

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ oglasio se na društvenim mrežama nakon posljednjih dešavanja u našem državnom timu.

Ognjen Vranješ proziva redom: Ovako se nekad igralo za reprezentaciju/Foto: N/FSBiH

Mnogo prašine podigla je objava Anela Ahmedhodžića da se oprostio, barem privremeno, od državnog dresa, a onda i nezadovoljstvo Dennisa Hadžikadunića.

Vranješ se sada oglasio uz fotografiju iz jednog duela u kojem je išao “na glavu” pa poručio:

Više saznajte OVDJE.

Pročitajte i: Otac “Zmaja” Anela Ahmedhodžića ogorčen: KAO DA JE POD SIHIRIMA, VIŠE SLUŠA PUNICU NEGO MENE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS