calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevrijeme pogodilo BiH: Objavljen snimak jakog pljuska, vjetar lomio grane Princa Dubaija žena ostavila putem Instagrama: Želim razvod jer si stalno zaokupljen drugima “GREBALA ME JE I ČUPALA! LAŽ je da smo dogovarale PLJAČKU NJENIH!” Bojana Pavlović KLJUČA OD BIJESA, evo šta sada misli o Anđeli “JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za djecu koju BRUKAJU” Mat u tri poteza: Košarkaši Srbije se poigrali s odbranom SAD-a Redukcije u vodosnabdjevanju: Vlada KS apeluje na građane da racionalno koriste vodu, najavila nove mjere EKSKLUZIVNO! Arnel Karić u teškom stanju, sav izudaran i u zavojima! Sultan neutješno plače. Hype otkriva šta se dogodilo MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) Emina Jahović važi za najzgodniju pjevačicu na estradi, a sada je otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Trik je u ajvaru IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvijek” Haos na plaži u Hrvatskoj: Muškarac urlao, prijetio nožem i ukrao motor pa uletio u more DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Provjerite kako se numerološki slažete s partnerom! JEFTINI, BEZ DINARA, GLADNI PREVARANTI Hitno oglašavanje Đedovića nakon što su osvanule skandalozne prepiske Anđele Šparavalo CIJELA SKANDALOZNA PREPISKA ANĐELE ŠPARAVALO ISPLIVALA JAVNO! U navodnom dogovoru sa Bojanom hoće da opljačka roditelje?! (FOTO) Klimatolog Goran Trbić upozorava: BiH prijete toplotni talasi, ekstremne suše i oluje! Aneli je DAVNA PROŠLOST! Nakon FINALNE ŽURKE, Janjuš izbacio fotografiju sa NJOM, a ONA ne skida osmijeh sa lica! (FOTO)

Najzahtjevnije pripadnice zodijaka: Ova tri horoskopska znaka često na kraju ostanu same

Objavio: RHT
17/07/2024 3:45 PM

Najzahtjevnije pripadnice zodijaka

Nisu u pitanju nedostaci nego visoki standardi koje postavljaju

Djevice žele inteligentnog partnera. Instagram

Neke žene zodijaka teže pronalaze partnera i često ostaju same. Nije tu u pitanju nedostatak ljepote ili nečeg drugog, nego visokih standarda zbog kojih ne pristaju na manje od onog što smatraju da su zaslužile.

Djevica

Djevice se ne zadovoljavaju prosječnim i uvijek traže muškarca koji će ispuniti sve njihove visoke standarde. Djevice žele partnera koji je inteligentan, uredan, odgovoran i ambiciozan te neće pristati na manje. 

One su majstorice detalja i uvijek obraćaju pažnju na sitnice koje drugi možda ne primjećuju. Njihova potreba za redom i savršenstvom znači da će pažljivo analizirati svakog potencijalnog partnera, tražeći bilo kakve znakove nesavršenstva. 

Iako mnogi ne mogu zadovoljiti njihove visoke standarde, Djevice su spremne čekati onog pravog koji će se uklopiti u njihov savršeni svijet.

Vaga

Vage sanjaju o savršenoj ljubavi i često imaju visoke kriterije kada je riječ o pronalaženju pravog partnera. Žele muškarca koji je šarmantan, pažljiv, estetski osviješten i sposoban za duboku emocionalnu povezanost. 

Prirodne su romantičarke i vjeruju u pravu ljubav iz bajki. Njihova sklonost prema idealizmu znači da će tražiti partnera koji ispunjava sve njihove romantične snove. 

Iako je teško pronaći nekoga tko će zadovoljiti sve te kriterije, Vage su spremne čekati jer vjeruju da je prava ljubav vrijedna svakog truda i čekanja.

Škorpion

Škorpionke traže muškarca koji može pratiti njihovu strast i emocionalnu dubinu. One žele partnera koji je izuzetno lojalan, strastven, tajanstven i sposoban za duboku emocionalnu povezanost. 

Ove zavodnice zodijaka ne zadovoljavaju se površnim vezama. Njihova potreba za intenzivnim emocijama i dubokom povezanošću znači da će tražiti partnera koji može zadovoljiti njihove visoke standarde. 

Iako je teško pronaći nekoga tko može pratiti njihov intenzitet, Škorpionke su spremne čekati jer vjeruju da je prava ljubav vrijedna svake borbe.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS