calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oglasio se akter tučnjave u tramvaju: Pretukli smo ga jer je udario trudnu ženu Vaterpolisti Srbije dobili rivala u finalu: Sa Hrvatskom za olimpijsko zlato! HARIS DŽINOVIĆ TRAŽI ŽENU: Evo koje osobine MORA da ima BUDUĆA GOSPOĐA DŽINOVIĆ “MAJKA JE ČESTO MIJENJALA MUŠKARCE!” Ispovijest Bojane Pavlović “Kada me je ukrala iz doma, plakala sam da me vrati tamo” SKANDALOZNO! Evo šta je Ša uradio sa Mioninim i Stanislavovim privatnim snimkom! (HYPE PAPARAZZO) Aleksandra Nikolić ZAVRŠILA KOD LJEKARA? Obišla pola grada da pronađe LIJEK? (VIDEO) MAJI MARINKOVIĆ SE IZDEFORMISALI SILKONI U ZADNJICI! Iako se hvalila da je stavila 420 kubika u zadnjicu mora HITNO na remont MIONU I ŠA NAPALI FANOVI NA ZLATIBORU HARIS JE FRAJER, BIĆE NAM FATALNO Pjevačica odlijepila za Džinovićem, pa pljunula Melinu: Mlađa sam od nje Ovog vikenda potpuna obustava saobraćaja na glavnoj gradskoj saobraćajnici od Skenderije do Radićeve ulice ŠOK! DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U 71. GODINI I POKAZALA ZADNJICU! Glumica šokirala sve vrelim fotkama sa jahte UČESNIK RIJALITIJA LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA: HITNO MORA NA OPERACIJU! NEPRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE UDRUŽILI! Haos na MREŽAMA, tek kreće PAKAO! (FOTO) Majka poginula na džet skiju: Kćerke bliznakinje se zakucale u nju Cifra je nevjerovatna: Evo koliko će novca zaraditi Imane Khelif ako večeras osvoji zlato ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Elmedin je veoma mudar! “Malo će reći nekome kad nešto radi…”(VIDEO)

OVO SU NAJVEĆI ZAVODNICI MEĐU ZNAKOVIMA ZODIJAKA! Otkrijte da li je i vaš među njima

Objavio: RHT
09/08/2024 5:00 PM

Najveći zavodnici zodijaka

Mnogi ljudi imaju određeni tip osobe koju smatraju vizualno privlačnom, ali postoje osobe koje privlačne večini ljudi. Za takvo što možda je zaslužan horoskopski znak u kojem su rođeni.

Najveći zavodnici zodijaka/ Foto: Profimedia

Postoje znakovi koji odišu neodoljivom ljepotom i šarmom, privlačeći poglede gdje god se pojave.

Naime, dva horoskopska znaka smatraju se kao najatraktivniji: za žene su to one rođene u znaku Lava, a za muškarce oni u znaku Vage.


Žene rođene u znaku Lava zrače neopisivom sigurnošću, samopouzdanjem i gracioznošću. Njihova izražajna ljepota dolazi iznutra prema van.

Lavice su prepoznatljive po izraženim crtama lica, snažnom držanju i šarmantnom osmijehu koji osvaja srca mnogih oko njih. Njihova karizma i samouvjerenost čine ih neodoljivima, a zbog sposobnosti da budu u središtu pažnje, pravi su magnet za ljude.

Muškarci rođeni u znaku Vage odišu elegancijom, šarmom i sofisticiranošću. Njihova privlačnost proizlazi iz uravnoteženosti i harmonije koju nose sa sobom.

Ovi su muškarci profinjeni, a svojim smirenim osmijehom i pažljivo odabranim stilom odijevanja ističu se u masi. Sposobnost da prilagode svoj izgled i ponašanje situaciji čini ih vrhunskim zavodnicima, privlačeći ljude svojom inteligencijom i šarmom.

Čitajte i ANELI NA METI OPASNOG BOGATAŠA!? Dobila šokantan poklon

Bivša takmičarka posljednjeg rijalitija Aneli Ahmić ponovo je privukla pažnju javnosti kada je nedavno primjećena sa velikom kutijom nakita.

ANELI NA METI OPASNOG BOGATAŠA

Mnogi su se odmah zapitali da li je ovo poklon od nekog misterioznog bogataša koji joj se udvara.

Aneli je nedavno proslavila svoj rođendan, pa su mnogi pretpostavili da je ova raskošna kutija nakita poklon povodom tog važnog datuma. Međutim, ona se nije oglašavala povodom ovog poklona, ostavljajući javnost u neizvijesnosti.

Nakon učešća u posljednjem rijalitiju Aneli se povukla iz javnog života i posvetila se raznim poslovnim poduhvatima. Njeni fanovi su je često pitali da li planira da se vrati na male ekrane, ali ona je ostala tajnovita po tom pitanju.

Detaljnije čitajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Mondo/ A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS