calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja Sutra mnogi dijelovi Kantona Sarajevo neće imati vode, ali ni struje POBRALA KRITIKE ZBOG LOŠEG STAJLINGA! Severina iznenadila publiku nesvakidašnjom kombinacijom “SVE MI JE OPROSTILA!” Ivan Marinković iskreno o pomirenju sa Miljanom Kulić i njegovom odlasku u Niš! UROŠ BRUTALNO UDARIO NA KULIĆKE! Stanić gađao Miljanu u najslabiju tačku, na meti i Marija, evo šta im je poručio Sandra Afrika i ove godine pauzu između nastupa provodi na svojoj jahti u Crnoj Gori,a on joj pravi društvo EVO U KOM JE MJESECU TRUDNOĆE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ! Bivša misica je na vjenčanju vješto krila stomak! Ko je Metjuu Periju nabavio drogu koja ga je ubila: Optuženo je više ljudi Bivša Kebina LJUBAVNICA iznijela prljavi veš: “MOLIO ME JE da ga NE OSTAVLJAM!” “ANELI JE HTJELA DA SE BACI SA NOROM SA TERASE!” Asmin ŠOKIRAO: “Hapšena zbog OZBILJNOG KRIMINALA” SVI DETALJI O MATORINOJ VJERENICI! Sprema joj se pakao i novi skandal, sve je plan! Šok otkriće drma region JANJUŠ ZADAO ANELI NAJNIŽI UDARAC! Ovo od njega niko nije očekivao, poručio joj samo jedno! (FOTO) OSOBE ROĐENE U OVOM ZNAKU SU PREDODREĐENE NA USPJEH U ŽIVOTU: Otkrijte da li ste baš vi rođeni pod sretnom zvijezdom?

Najveća bomba OIimpijskih igara ima 42 godine, njene tvrdnje šokirale sve: “Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet” (FOTO, VIDEO)

Objavio: RHT
07/08/2024 3:00 PM

Najveća bomba Olimpijskih igara tvrdi da je nevina

Najveća bomba OI: Ima 42 godine, tvrdi da je nevina (FOTO, VIDEO)
Foto: Screenshot/Instagram | Najveća bomba OI: Ima 42 godine, tvrdi da je nevina (FOTO, VIDEO)

Lolo Džons, jedna od najljepših, ali i najpoznatijih američkih sportistkinja, napunila je 42 godine.

Iako ima 42 godine, Lolo ima tijelo i ljepotu na kojoj bi joj pozavidjele i duplo mlađe djevojke. Ova dama popularnost duguje ne samo uspjesima u svijetu atletike, već i pomalo kontroverznoj ličnosti i nesvakidašnjoj odluci da čeka do braka na prvi intimni odnos.

Najveća bomba Olimpijskih igara tvrdi da je nevina

Ovo priznanje svojevremeno je šokiralo je američku javnost, a uprkos tome što je od tada prošlo nekoliko godina, situacija se i dalje nije promijenila. Lolo je i dalje nevina.

Trostruka olimpijska šampionka je izrazito atraktivna i često ističe svoj seksepil na društvenim mrežama, a već gazi i petu deceniju, pa je ovo otkriće mnoge zateklo.

“Pokušavala sam da budem s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali sve je uvijek završavalo raskidima i mojim slomljenim srcem. Riješena sam da imam odnose tek kada stupim u brak, ali nikako ne mogu da pronađem pravog muškarca”, rekla je ona prije nekoliko godina.

Lolo je takođe rekla da je javno priznanje ove činjenice bila greška i da joj je “ubilo sve izlaske”, kao i da više nije imala šanse. Kako je Lolo prilično otvorena, ona je na Instagramu podijelila da joj je srce slomljeno i da se osam mjeseci uzalud dopisivala i komunicirala sa čovjekom koji joj je slao miješane signale.

Iscrpljena sam od sastanaka

“U jednom trenutku pričao mi je da sa mnom želi brak i djecu, a onda je nastavljao da me drži u prijateljskoj zoni. Teško mi je oko srca. Isrpljena sam od sastanaka”, požalila se publici.

“Stalno se molim Bogu da mi pošalje pobožnog čovjeka. Molila sam se godinama i u suzama molila Boga da nađem muža. Čak sam se molila i da skloni tu želju iz mog srca, ako mi nije suđeno da se udam. Ali kako godine prolaze, tako sve jače želim da imam muža i djecu, moju sopstvenu porodicu. Ali, srce mi je konstatno slomljeno. Često me zadirkuju zbog moje odluke da nemam se*s prije braka. Muškarci mi šalju poruke kako sam stara, da sam isprana i da treba da završim s tim. Tada ja zajecam. Gjde si, Bože?”, dodala je.

Lijepa sportistkinja poručila je drugim djevicama da je ovo najteža stvar koju je uradila u životu.

“Teže je nego trenirati za Olimpijske igre. Teže je bilo ostati nevin prije braka nego završiti fakultet. Bila sam u iskušenju, imala sam mnogo prilika”, rekla je ona, a prenosi Espreso.

BONUS VIDEO:

nezavisne/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS