calendar

Četvrtak 18. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Sarajevo preživjelo dramu i nakon penala prošlo dalje Memo baca sihire?! Arnel ide na pregled, krenule teorije zavjere “MIRNO SPAVAJ” Janjuš objavio sliku POKOJNOG BRATA: Od ovog prizora boli duša (FOTO) Oglasila se Kejt Midlton i progovorila o svom mentalnom zdravlju: OVO JOJ JEDINO POMAŽE “UDARALA JE GLAVOM I RUKAMA O ZID” Bojana otkrila detalje raskida sa Anđelom: Puštala jezive snimke razgovora sa majkom! “Ljubav je i dodir ruke i kad se ZAVRŠI U KREVETU” Haris Džinović žestoko potkačio Melinu “BOLJA JE RIBA OD MAJE MARINKOVIĆ” Evo kako izgleda bivša žena Stanislava Krofaka, po cijelom tijelu ima tetovaže! Pjevačica Katarina Živković broji sitno do poroda: Uživa u 9. mjesecu trudnoće, podijelila i fotografiju MC STOJAN I 22 GODINE MLAĐA ZORANA SE POMIRILI?! Uhvaćeni zajedno i OVO RADILI?! “KĆERKO, IDI ODMAH KUĆI, MIKROFON NIJE ZA TEBE!” Goca Šaulić opisala ŠOK RAZGOVOR kćerke Ilde i pokojnog Šabana (VIDEO) ŠOK FOTKA ZLATE PETROVIĆ! Uhvaćena u AKCIJI sa kolegicom, evo kako su se PONAŠALE (FOTO) OVO JE DIVLJI ZAPAD Večeras u sarajevskom naselju Šip došlo do pucnjave, ima i povrijeđenih? DO POČETKA SEPTEMBRA OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SVE IDE OD RUKE: Novac i ljubav – o, tako su moćni Pogledajte samo te oči: Da li je ona najljepša bosanska pjevačica? MEMO ZADNJI PUT OBJASNIO SULTANU KAKO DA SE PONAŠA INAČE IDE PAKAO! OVAJ MU PSUJE SVE! Šamar bh. fudbalu: Velež primio petardu u Andori

“NAJSTARIJI PARTNER MI JE IMAO 73 GODINE! Jedina sam starleta na Balkanu koja…” Šok izjave Deniz Dejm, ovo niste znali!

Objavio: RHT
18/07/2024 6:40 PM

NAJSTARIJI PARTNER MI JE IMAO 73 GODINE

Deniz Dejm ne prestaje da šokira javnost, a sada je otkrila nove detalje iz njene svakodnevice.

Foto: ATA Images

Starleta iz Slovenije dopustila je fanovima na Instagramu da joj postavljaju pitanja. Jedan pratilac ju je upitao koliko godina je imao njen najstariji partner.

NAJSTARIJI PARTNER MI JE IMAO 73 GODINE

“Imao je 73 godine”, glasio je odgovor Dejmove. Objavila je uz to i fotografiju na kojoj vidimo ruku starijeg gospodina na njenom ramenu.

Foto Printscreen Instagram denisedameofficiel

Dobila je i pitanje gdje je operisala nos, a ona je rekla kako to nije ni radila.

“Vjerovatno sam jedina starleta na Balkanu koja ima prirodni nos. Ovo je slika iz vremena kad sam radila u pekari. Dobra genetika”, opisala je ona uz fotografiju.

Foto Printscreen Instagram denisedameofficiel

Bilo je i udvarača, pa je neko želio da konkuriše za njenog momka.

Ona se onda snimala iz skupocjenog restorana a u prvom planu su bile velike silikonske grudi.

Podsjetimo, Deniz je donedavno bila trudna, ali je abortirala dijete.

Želim imati hot girl summer“, napisala je ona, stavivši svima do znanja kako želi da izgleda zgodno i lijepo tokom ljeta. Mnogi su je napali zbog ove izjave, ali ona ne haje za komentare.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS