calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONIN STOMAK U PRVOM PLANU! PRIZNALA SVE O TRUDNOĆI! GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTOMOBIL! Pjevačica hitno prevežena u Urgentni centar ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Ljubav je moto za uspjeh! “Gori vatra i u našim srcima” (VIDEO) “Ne mogu Lunu NAZVATI NAJBOLJIM PRIJATELJEM, ALI…” Savo Perović otkrio u kakvim je odnosima sa Markom Miljkovićem! (VIDEO) Počela nova školska godina: U klupama sve manje đaka! ZABRINJAVAJUĆI PODACI ANITINE TANGE U PRVOM PLANU: Zalazak sunca, romantika, a njena poza na njemu je (PRE)BEZOBRAZNA! ŠTA ĆE NA OVO KAZATI ANĐELO? (FOTO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU” IN MEMORIAM Bh. muzičar preminuo u 41. godini MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti

NAJSKUPLJE I NAJVEĆE GRUDI NA ESTRADI: Elektra Elit iskeširala 12.000 eura za još jednu operaciju!

Objavio: RHT
12/09/2023 4:40 PM

Transrodna pjevačica, Elektra Elite, zvanično ima najveće i najskuplje grudi na javnoj sceni, što se može zaključiti i po njenim najnovijim fotografijama.

Ona je nedavno išla na remont u Belgiju,a tamo je povećala grudi, gdje joj je ugrađeno čak 5.000 kubika. Za najnoviju intervenciju iskeširala je 12.000 eura, što za nju generalno nije ni mnogo budući da toliko prosječno zaradi za dvije noći.

Njeno novo poprsje izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama nedugo nakon objave prve fotografije. Većina hvali njen novi poduhvat, dok ostatak kudi i negoduje da je pretjerala i da lako može imati problem sa kičmom zbog veličine implanata. Međutim, ona se nije oglašavala ovim povodom.

Kada je riječ o poslu, Elektra je nedavno boravila u Njemačkoj gdje je pripremala novi projekat, a prema saznanjima, u Beograd će doći početkom oktobra zbog promocije novih pjesama. Već neko vrijeme se povukla i standardno je posvećema svojim primarnim zanimanjem u Cirihu, a bila je i gošća najgledanijeg njemačkog rijaliti šou programa čiji je osnivač poznati milijarder.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS