calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

NAJPOZNATIJA PLEJBOJKA OTKRILA ŠTA JOJ JE RADIO HJU HEFNER: Opisala je PRAVI UŽAS

Objavio: RHT
22/06/2023 9:00 AM

Holi Madison otkriva mračne strane svog života u Playboy vili…

Nekadašnja zečica provela je skoro osam godina živeći u vili Hjua Hefnera, kao jedna od njegovih mnogih djevojaka. Sada, ona i njena nekadašnja koleginica, Bridžit Markvart, otkrivaju šta se zaista zbivalo, u sada zloglasnoj vili.

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

U prvoj epizodi podkasta Girls Next Level, Madison je opisala uznemirujuće detalje svog seksualnog života sa Hefnerom, koje je opisala kao traumatične i paklene.

– On se ne bi pomjerao. Jednostavno bi ležao kao balvan na sred kreveta”, prisjeća se ova četrdesetdvogodišnjakinja, pre nego što je krenula u objašnjavanje kako su ona i druge žene u vili pokušavale da završe sa svojim seksualnim obavezama prema njemu, što je brže moguće.

– Posmatrale smo to kao obavezu koju smo morale da ispunimo, inače bismo bile izbačene iz vile. Sve smo htjele da to što prije prođe, kaže nekadašnja zečica.

Markvarta i Madison su nastavile da pričaju o grupnom seksu u kom su morale da učestvuju.

– Ne mogu da vam objasnim koliko je užasavajuća i ponižavajuća čitava ta rutina bila, posebno nešto kasnije, kada je dolazilo do brojnih konflikata sa drugim devojkama, kaže Holi.

– Bukvalno sjedite goli i imate seks pred grupom ljudi koji vas mrze i koji vas ogovaraju dok to radite – i vi to možete čuti. Jednostavno rečeno, to je bio pravi pakao, dodala je.

Foto: Laura Cavanaugh / ddp USA / Profimedia

Autorka Vegas Diaries zaključila je joj da je život u Playboy vili ostavio emotivne ožiljke, izjavljujući: “Mislim da je čitavo to iskustvo bilo veoma traumatično za mene”.

Inače, Holi Madison je živjela sa Hefnerom od 2001. do 2008.godine, a tokom tog perioda uspjela je da se dočepa slave uz pomoć reality programa E! televizije, The Girls Next Door. Nakon toga, ona je nastavila svoj život stupajući u vezu sa promoterom muzičkih festivala, Paskvalom Roteljom, za kojeg se udala 2013. godine i dobila dvoje djece – djevojčicu Rejnbou Auroru i dječaka Foresta Leonarda, prije nego što su se razveli 2018. godine.

(espreso)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS