calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ako Željko pita za TATU, reći ću mu…” Miljana DONIJELA BRUTALNU ODLUKU, šta li će Ivan reći na OVE RIJEČI?! VELIKI DOGAĐAJ U LJUBLJANI! Održana konferencija povodom premijere filma “STRAVIČNO” i koncerta Ace Lukasa (FOTO) Grizman igrao u kopačkama od 65 eura Uroš moli Mateju za OPROŠTAJ! Žestoki sudar u rijalitiju! POSLIJE ANELI NEMA KAJANJA! Pjevačica Verena Cerovina uhapšena zbog pomaganja članu kriminalne grupe Nakon Anelinog sramotnog ponašanja oglasio se i Janjuš: Od ovoga se NE MOŽE OPRATI (FOTO) “SHOWBLIZ” U ZAGREBU KOD STANISLAVA KROFAKA! “SPAVAO SAM NA TERASI, a danas IMAM IMPERIJU” Film Danisa Tanovića “Nakon ljeta” bh. kandidat za nagradu Oskar Deset hiljada Tuzlaka uživalo na koncertu Halida Bešlića, priredio fantastičnu atmosferu Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama?

“Najjače dete na svetu”, zapalio je društvene mreže zbog svojih impresivnih mišića i trbušnjaka! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Objavio: RHT
30/03/2023 10:30 PM

Internet senzacija Ričard Sendrak, poznatiji kao “najjače dete na svetu”, zapalio je društvene mreže pre nekoliko godina zbog svojih impresivnih mišića i trbušnjaka, koje su zavideli čak i odrasli bodibilderi.

Foto: Printscreen youtube

Osmogodišnji dečak je navodno mogao da digne teret težak 40 kilograma, a zbog toga je dobio nadimak “Mali Herkul”.

Njegovi roditelji su ubrzo angažovali profesionalnog trenera Frenka Đardina da pokrene dečakovu karijeru u bodibildingu, što je dovelo do sponzorskih ugovora i ogromne zarade. Međutim, njihova porodična drama je došla na videlo kada je Ričardov otac Pavel uhapšen zbog toga što je pretukao dečakovu majku Lenu, kada je Ričard imao samo 11 godina.

Tada su počele i glasine da je otac zlostavljao i sina, terajući ga da postane bodibilder. Navodno je Ričard morao da spava na patosu, a otac mu je zabranjivao da se igra s drugom decom dok nije napunio 10 godina.

Britanski mediji su počeli da prenose izjave lekara koji su sumnjali u mogućnost da se dete u tako mladom uzrastu toliko razvije bez upotrebe steroida.

Nakon što je postao svetska senzacija, Ričard je odlučio da napusti svet bodibildinga 2015. godine, objasnivši da se jednostavno umorio od svega toga.

Foto: Printscreen youtube Inside edition

Danas ima 23 godine i ostaje da se nadamo da je našao svoj mir i da je njegova porodična situacija stabilna.

Foto: Printscreen youtube Inside edition

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS