calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica šokirala izjavom, voditeljica nije mogla da ne reaguje! “ONI SKUPLJAJU MOJE OTPATKE, TO IM JE ZANAT” Maja Marinković o Stanislavu nakon raskida, pa potkačila bivše cimerke! ŠOK PAPARAZZO! Janjuš uhvaćen u centru Beograda, našao se sa MISTERIOZNOM PLAVUŠOM?! (VIDEO) GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Svi u šoku kada su je vidjeli, Maja Marinković se držala za glavu, SKANDAL! (FOTO) Tragedija u Tuzli: Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja FILIP POSLAO SKANDALOZNU PORUKU ALEKS I NJENOM MOMKU?! Car se ne smiruje, evo šta je uradio nakon što je ona objavila fotku sa novim izabranikom! (FOTO) Ove riječi Zorana Kalezića su slomile srce Silvane Armenulić ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Kome više smrde noge? Takmičenje u Gornjoj Višnjici! Ovo je bilo omiljeno Titovo jelo: Možete ga lako spremiti Život sa dvije žene: Elmedin priča Arnelu o životu na Zapadu! U Minhenu može očekivati OVO ŠKOLSKI PRIMJER BRUKANJA! Ovo je Anu Nikolić toliko srozalo da danima kuka! Rijaliti takmičarka SMOTALA POZNATOG FUDBALERA! Isplivali detalji tajne romanse

Najgori dejt ikada: Nakon što joj je ovo zatražio pobjegla je glavom bez obzira,a o kome se radi…

Objavio: RHT
20/02/2024 10:20 PM

Najgori dejt ikada

Nije se nadala ovakvom dejtuDevojka

Printscreen/TikTok

Upoznavanja i izlasci na sastanke sa nepoznatim potencijalnim partnerima mogu biti kao vožnja rolerkosterom, ispunjeno različitim iskustvima.  Ali za jednu ženu jedan od sastanaka zaslužio je titulu “najgoreg sastanka ikada”

Kako je veče odmicalo, postalo je sve očiglednije da sastanak ne ide prema planu. Žena se našla u situaciji koja je daleko od onoga što je očekivala.

– Moj najgori prvi sastanak ikad je bio kad se nazvao ‘taticom’, očekivao da mu kuvam kad god poželi te nakon toga izgovorio još kritičnih izjava – napisala je tiktokerka Nav.

@n33_bb

WAIT FOR THE END LMAO. I would absolutely love to hear other people’s experiences🤣🤣 #FlexEveryAngle #DoTheSmartThings #fyp

♬ original sound – Nav

Nav ima gotovo 47.000 pratitelja na TikToku i objavljuje snimke i momente iz svog života.

– Dakle, počinje dobro. Idemo na večeru, nekako je slatko, razgovaramo. Ali do problema dolazi kad se napije. Najednom kreću neobične izjave koje su zapravo upozorenje i ja ih ne mogu ignorisati. I najednom, dok razgovaramo, on pita, želim li ja da se on brine o meni. Pitam ga, oprosti, šta misliš pod time. A on veli da kad ćemo se vjenčati i imati djecu, želim li ja da se on brine o meni – počinje ispovijest ova devojka.

Žena je na to bila potpuno zbunjena, jer ga zapravo nije ni poznavala.

– I ja mu to kažem da nisam baš razmišljala o tome jer ga jedva znam – navodi pa dalje objašnjava još šokantnije detalje njihovog razgovora.

– Nakon toga je on izjavio kako bih se  brinula o kući i djeci, a on ako poželi sendvič, da će mu ona napraviti to šta želi. Ako tata želi sendvič, onda će tata dobiti sendvič, tako je rekao – izgovorila je Nav objašnjavajući kako je sjedila kao zaleđena nakon ovih riječi, prenosi Srećna Republika. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS