calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO)

RADNIK U ISTOČNOM NOVOM SARAJEVU DOBIO PLATU U IZNOSU OD 246.000 KM ZA MJESEC DANA: Pogledajte čime se bavi

Objavio: RHT
03/07/2024 5:45 PM

Najbolji radnik

Najplaćeniji zaposlenik u prošloj godini dolazi iz Istočnog Novog Sarajeva.

Najbolji radnik/ Foto: crna hronika

Radnik iz Istočnog Novog Sarajeva zaposlen u trgovini na veliko duhanskim proizvodima ostvario je nevjerovatnih 246.506 KM za samo jedan mjesec, što ga čini najplaćenijim radnikom u Republici Srpskoj za 2023. godinu. Ova plata uključuje osnovnu platu, bonuse, naknade i druge dodatke.

Na drugom mjestu je radnik iz Banje Luke s platom od 100.414 KM, zaposlen u trgovini na veliko mašinama za rudarstvo i građevinarstvo. Sljedeće tri pozicije također zauzimaju radnici iz Banje Luke, zaposleni u novčanom poslovanju (posredovanju), s platama od 91.562 KM, 78.618 KM i 78.311 KM.

Šestu poziciju zauzima radnik iz Banje Luke zaposlen u proizvodnji osnovnih farmaceutskih proizvoda s platom od 69.027 KM. Listu ponovo prekida radnik iz Istočnog Novog Sarajeva, zaposlen u trgovini na veliko duvanskim proizvodima, s platom od 67.077 KM.

Posljednje tri pozicije na listi deset najvećih prijavljenih neto primanja drže radnici iz Banje Luke, zaposleni u trgovini na veliko duvanskim proizvodima, novčanom poslovanju te bolnicama. Njihove plate iznose 66.103 KM, 66.029 KM i 60.801 KM.

Ove impresivne zarade ukazuju na velike razlike u primanjima unutar Republike Srpske, posebno u sektorima trgovine i financijskih usluga. Takve razlike otvaraju pitanja o pravednosti i transparentnosti ovih primanja, te o ekonomskim prilikama koje su dostupne radnicima u različitim industrijama.

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Volite li vi doručak u krevetu? IDU SULTANOVI SPECIJALITETI I KUĆNE ČAROLIJE (VIDEO).

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Sultan iz Gornje Višnjice, kako je sam priznao, “najviše voli lagani doručak”.

“Htio sam da pravim pitu… Ali, odlučio sam se za lagani doručak” – istakao je Elmedin, te dodao:

“Volite li vi doručak u krevetu?”

Pogledajte Sultanove specijalitete i kućne čarolije. Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/crnahronika/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS