calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

Najbolje i najgore svekrve prema horoskopu

Objavio: RHT
06/04/2024 11:00 AM

Najbolje i najgore svekrve prema horoskopu

Odnos snahe i svekrve uglavnom nije lak. Žene se često trude da udovolje svojim svekrvama da bi pokazale kako ne planiraju da im “ukradu” mezimca.

Zbog privrženosti sinu, majke ponekad nesvjesno pokušavaju da kontrolišu njegov odnos sa suprugom. Bolje razumijevanje majke vašeg partnera i pročavanje njenog horoskopskog znaka može vam pomoći da se bolje nosite sa situacijom, piše sajt fustany.com.

Ovan

Svekrva rođena u znaku Ovna može biti sebična i ljubomorna jer se osjeća kao da ste joj konkurencija sa kojom mora da se bori za ljubav svog sina. Zato nemojte očekivati da će vas odmah zavoljeti. Ona će uvijek želiti da brine o sinu. Prihvatite njene česte posjete jer će biti sretnija i raspoloženija da i vas zavoli.

Bik

Svekrvu Bika je lako razbjesniti. Ako stekne utisak da se loše ophodite prema njenom sinu ili da mu pravite probleme, gledaće da vas otjera što je prije moguće. Na početku može djelovati da će vaš odnos biti lak i jednostavan, ali zapravo je često težak jer ju je lako uznemiriti i naljutiti. Zato pokušajte da izbjegnete sukob sa mužem pred njom kako je ne biste isprovocirali.

FOTO: ShutterstockFOTO: Shutterstock

Blizanci

Nije lako razumjeti svekrve Blizance. One uglavnom ne pokazuju otvoreno šta misle i osjećaju. Čak iako im se ne sviđate, neće to pokazati već će biti ljubazne ali hladne. Kada uspostavite lijep i čvrst odnos, stvari će krenuti na bolje.

Rak

Svekrva Rak je posvećena porodici i tradicionalnim vrijednostima. Mnoge snahe će u njoj pronaći drugu majku. Trudiće se da vas zaštiti i da vam pomogne, a djecu će obožavati. Žena Rak ima snažnu intuiciju, zato ne pokušavajte da je slažete jer će ona to znati. Veoma je emotivna i kada se sprijateljite tretiraće vas kao kćerku.

Lav

Vaša svekrva ima težak karakter jer voli da ima kontrolu nad ljudima, posebno nad svojom djecom. Takođe, imajte na umu da voli da je drugi tretiraju kao kraljicu. Izbjegavajte da je kritikujete, vjerovatno se neće dobro završiti. Zapamtite da ona uvijek voli da vodi, pa pokušajte da joj u tome ne smetate ali je držite podalje od vašeg privatnog života što je više moguće.

Djevica

Žena Djevica je pametna i taktična osoba, koja brine o svakom detalju. Pošto je opsjednuta čistoćom i organizacijom, pobrinite da vaš dom bude uredan prije nego što ona dođe. Djevica često kritikuje druge, ali ne voli da bude kritikovana, zato budite oprezni. Međutim, iza konstantnih primjedbi i sugestija zapravo se krije briga i dobra namjera. Ona samo hoće da vam pomogne i da dobar savjet.

Vaga

Žena Vaga je vjerovatno najbolja svekrva. Ljubazna je, pametna i uvijek spremna da pomogne. Ako joj se obratite u vezi sa problemom koji imate u vezi, ona će pružiti pomoć bez zadiranja u vašu privatnost i nikada neće otići predaleko.

Škorpija

Nije lako steći povjerenje Škorpije. Moraćete da se podvrgnete mnogim testovima i taman kada pomislite da ste prošli i da ste konačno stekli njeno povjerenje, otkrićete da vam još uvijek ne vjeruje u potpunosti. Veoma je požrtvovana i ništa joj nije teško da uradi, ali će od vas očekivati isto to.

FOTO: ShutterstockFOTO: Shutterstock

Strijelac

Svekrva Strijelac je zabavna, voli život, avanture i nova iskustva. Možda će vam na početku djelovati površno, ali kada povedete razgovor o nekoj ozbiljnoj temi, bićete iznenađeni koliko je pronicljiva. Od nje ćete uvijek dobiti koristan savjet.

Jarac

Žena Jarac je ambiciozna osoba, koja traži uspjeh u svemu, kako na poslu tako i u privatnom životu. Veoma je ozbiljna pa ne očekujte da ćete se šaliti i zabavljati sa njom. S druge strane, ona je toliko jaka i stabilna da će vam uvijek biti oslonac. Ako joj se obratite u vezi sa nekim problemom, biće pribrana i smirena i odmah će početi da traži rješenje.

Vodolija

Vodolija je organizovana i trudi se da poštuje pravila. Voli da se okruži inteligentnim i uspješnim ljudima, pa ako ste takvi, ona će se prema vama odnositi sa puno poštovanja. Iako je komunikativna, za zbližavanje sa ljudima joj treba vremena. S obzirom da je osjetljiva i oprezna, za nju bliskost podrazumijeva ranjivost. Međutim, kada se na kraju ipak zbližite ona će biti spremna da učini sve za vas.

Ribe

Žene Ribe su jedne od najboljih svekrva. Ako prolazite kroz težak period, ne ustručavajte se da tražite pomoć, jer će biti više nego spremne da je pruže. Najviše od svega vole da budu podrška nekome. Duboko su intuitivne i mogu da predosjete da nešto nije u redu i prije nego što to izađe na vidjelo.

Najbolje i najgore svekrve prema horoskopu

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS