calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

Nadežda Biljić o odnosu sa Tomom: “Pa dobro šta je ovo?! Imaš bre dete od 2,5 godine!”

Objavio: RHT
12/01/2023 5:45 PM

Nadežda Biljić i Toma Panić odličili da zajedno govore za Hype kako bi prekinuli sve glasine i pobedili ružne reči i natpise.

Foto: HYPETV

Koja je istina kada je njihov odnos u pitanju?!

Mislili smo da će prvo progovoriti džentlmen, Toma Panić, ali je Nadežda bila brža, pa ga je preduhitrila!

-Mi imamo jedan normalan brački odnos, volimo se, svadjamo se, ali ne scadjamo se ne znam kao VAU, nego se svadjamo kao svaki normalan par.

Foto: HYPETV

-Ja sam u poslednjih godinu, dve opterećena čistoćom i da mi sve bude raspremljeno i onda uhvatim sebe i kažem : “Čekaj bre ženo imaš bre dete od 2,5 godine, da li si normalna?!” I onda dodje moj, sve oribam, a on udje obuven.

Toma se smeje, shvata da nema izbora i da se ova priča ponavlja i samo kaže:

Foto: HYPETV

-Pa šta ću?!

Pevačica nastavlja i ne “ferma” što je muž pored nje.

– Ostavlja rolku na jednoj stolici, jakna na trećoj, na četvrtoj majica, na fotelji pantalone. Ja kažem:”Pa dobro šta je ovo?!”, a on samo : “Ne mogu, mrzi me, umoran sam!”

Došlo je vreme da i Toma nešto kaže:

-U poslednje vreme smo imali rasprave oko ove nove pesme. Kao i svaka porodica, kad se radi nešto na novom projektu, gde se ulaže novac, gde se ulaže svašta nešto…- ostao je maneken nedorečen do kraja, ali možemo zaključiti “šta je pisac hteo da kaže”!

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS