calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku

Objavio: RHT
29/06/2024 10:36 AM

Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku

Na Krku je buknuo pravi muzički vatromet kada je popularni Aca Lukas stupio na pozornicu prepune diskoteke Diamond. Atmosfera je bila nevjerojatna – žarila je i palila dok je publika žudno tražila karte i mjesto više kako bi doživjela nezaboravni nastup. Njegovi najveći hitovi odzvanjali su ostrvom, a publika je uglas pjevala svaku riječ.

Na Vidovdan Aca Lukas napravio popis stanovništva na Krku/Foto: Hype

Aca Lukas, poznat po svojoj energičnoj izvedbi i harizmi koja osvaja publiku, ni ovaj put nije razočarao. Njegov nastup bio je pun emocija i adrenalina, dok su se stihovi njegovih pjesama utapali u morsku i noćnu atmosferu. Fanovi su uživali u svakom trenutku, plesali su do zore i ponovno pjevali refrene njegovih evergreena.

Ovaj događaj na Krku nije bio samo muzički spektakl, već i prilika za zajedništvo i nezaboravne trenutke. Diskoteka je bila prepuna pozitivne energije, a Aca Lukas je svojom pojavom i glasom potvrdio svoj status jednog od najvećih zabavljača na ovim prostorima.

Za mnoge posjetitelje, ovo je bio vrhunac ljetne sezone, trenutak koji će pamtiti i prepričavati. Nastup na Krku uz Aca Lukasa definitivno je ostavio dubok pečat u srcima njegovih obožavatelja i svih prisutnih koji su dijelili tu neponovljivu muzičku čaroliju.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS