calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove

NA SRED PLAŽE: ĐANI I SLAĐA NE MOGU DA OBUZDAJU STRASTI! (FOTO)

Objavio: RHT
30/06/2022 7:30 PM

Folker Radiša Trajković Đani dohvatio je suprugu Slađu na plaži, pa joj priredio nezaboravno iskustvo.

Foto: Instagram preenstcreen

Đani je otputovao je sa svojom voljenom suprugom Slađom Trajković na egzotičnu destinaciju, gde su odlučili da se odmore, ali i obave vrelu akciju nasred plaže.

Pročitajte i:KAKVA VENČANICA! NINA BLISTA, ĐANI NAJVESELIJI, PA ZAIGRALI SA TRUBAČIMA! (FOTO)

Naime, Đani je objavio video snimak na kom se dohvatio sa suprugom, a potom su počeli da razmenjuju vrele i vrele poljupce. No, svima je privukla pažnju Đanijeva ruka, koja je završila na Slađinoj zadnjici, a potom je imao da joj poruči vrlo romantičnu poruku, za ovu vrstu egzebicije na plaži.

Foto: Instagram printscreen

– Posle kažu da ne volim Slađu – napisao je Đani.
Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS