calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

Fudbalska Srbija u transu: Na klupu “Orlova” stiže osvajač Mundijala?

Objavio: RHT
27/06/2024 5:15 PM

Na klupu “Orlova” stiže osvajač Mundijala?

Dragan Stojković Piksi je, prema informacijama iz medija, već bivši i Fudbalski savez Srbije se sprema da postavi novo ime na mjesto selektora “Orlova”.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Na klupu “Orlova” stiže osvajač Mundijala?

Kako piše portal “Republika”, spremno je pravo iznenađenje i “bomba”, a riječ je o njemačkom stručnjaku Joakimu Levu (Joachim Loew).

Slavni Nijemac je bez angažmana, ima 64 godine, a 15 godina je bio selektor “Elfa” – od 2006. do 2021. godine.

Kao niko dosad, spojio je pet velikih takmičenja, a najveći uspjeh mu je osvajanje Mundijala 2014. godine.

Podsjećamo, Srbija je doživjela debakl na Euru u Njemačkoj, pošto su ispali u grupnoj fazi kao posljednja reprezentacija u grupi, iza Engleske, Danske i Slovenije.

Kola su se slomila na selektoru Stojkoviću, a čak, kako su prenijeli mediji, došlo je i do pobune glavnih zvijezda u reprezentaciji, koje je predvodio kapiten Dušan Tadić.

Čitajte i RIJALITI KOJI DONOSI NEŠTO POTPUNO NOVO I OSVJEŽAVAJUĆE: Od 7. septembra samo na Hype televiziji: Bez svađa, agresije i neprikladnog ponašanja!

Ne propustite novi rijaliti šou “IMANJE” od 7. septembra na Hype televiziji.

Pripremite se za potpuno novo i osvježavajuće iskustvo rijalitija kakav do sada niste imali prilike da vidite. Na našem imanju neće biti mjesta za nasilje i svađe.

Umjesto toga, uživaćete u jedinstvenom ambijentu gdje vlada mir, harmonija i zdrav način života. Društvo će vam praviti bik Ferdinand, domaće životinje, svjež hleb i zdravi stilovi života.

Rijaliti koji donosi nešto novo!

Ovaj rijaliti donosi nešto što nedostaje savremenom televizijskom sadržaju – normalne, zdrave odnose među učesnicima. Veliki broj ljudi se već prijavio, a sada i vi imate priliku da postanete dio ovog jedinstvenog iskustva.

Prijave su otvorene do 1. jula 2024. godine. Pratite nas i doživite pravi mir, harmoniju i zdrave stilove života uz rijaliti šou “IMANJE”. Ne propustite priliku da budete dio nečega što zaista ima vrijednost i što će vam donijeti unutrašnji mir i zadovoljstvo.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS