calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
On je napravio ogroman zločin, sada mi se krv zaledi od pomisli? Rijaliti je pokvaren, PRODUKCIJA ŽELI… Gile otkrio detalje veze sa Aleksandrom Prijović! Bili smo kao vuklan! “Produkcija me je TUKLA?! UPIŠKILA sam se od STRAHA! Uništili su mi ŽIVOT!” Ivana Keneški ISPOVIJEST Kako na ovo reaguje Gastozova djevojka? Sada je jasno da će nastati problem! Anđela kad sazna? Milica kroz suze otkrila sve što je boli! Nisam zaslužila ovo! Živim da mu ulice kažem sve! Nije moglo ostati u njoj: Fatima odala veliku tajnu “Kačavenda je FOLIRANT! Sada pere Anđelu!” Ana Ćurčić “Dužna je 7000 eura, a glumi…” Goca Tržan URNISALA Ivana Marinkovića?! “Svaka baba zna koliko je puta do sada…” Ekskluzivno! Saša Mirković najavio šta nas očekuje na Hype TV Drama u Novom Pazaru! Haos na ulicama, odjekuju topovski udari, povrijeđen policajac Dokle više?! Novi slučaj nasilja nad životinjama u BiH usijao društvene mreže (VIDEO) Hejteri, slabi ste! Elmedin odgovorio na prozivke da ne radi ništa dok izigrava dimnjačara “POJEŠĆE TE MRAK! Moram da zatvorim firmu, plašim se za sebe i svoju porodicu” Nakon diskvalifikacije, rijaliti učesnik progovorio o PRIJETNJAMA (VIDEO) Još jedan roditelj prijavio nasilje nad djetetom u Bošnjačkoj gimnaziji Gordana Boban snima u Njemačkoj: Sve će se znati 1. novembra “SAT VREMENA 200€” Aleksandra Nikolić se na PORNO SAJTU zove Ana, a evo koje usluge sve pruža? SKANDALČINA

“NA ‘IMANJU’ NEĆE BITI LAŽNOG HODANJA PO VODI, GDJE RONIOCI ISPOD DRŽE CIPELE” Saša Mirković otkrio “Takmičari će imati LJUDSKA PRAVA”

Objavio: RHT
21/10/2024 11:15 AM

“NA ‘IMANJU’ NEĆE BITI LAŽNOG HODANJA PO VODI, GDJE RONIOCI ISPOD DRŽE CIPELE” Saša Mirković otkrio “Takmičari će imati LJUDSKA PRAVA”

Ekskluzivno, direktor i vlasnik televizije Hype i produkcije HYPE PRODUCTION, Saša Mirković stigao je u Lisović, gde se uskoro otvara najveći rijaliti na Balkanu i šire “IMANJE”.

Na imanju neće biti
Foto:HYPE  TV


Mirković je našim gledaocima otkrio “pravila” rijalitija te najavio da neće biti zabranjenih postupaka. Kao i da će sve bii prirodno kao što i treba da bude u rijalitiju.

Direktor HYPE TV razgovarao je sa voditeljima i TV licima Hype televizije, Dejanom Dragojevićem, bliznakinjama Miljanom i Nevenom Arsić i Stefanom Usiljaninom.

“NA ‘IMANJU’ NEĆE BITI LAŽNOG HODANJA PO VODI, GDJE RONIOCI ISPOD DRŽE CIPELE” Saša Mirković otkrio “Takmičari će imati LJUDSKA PRAVA”

Kod nas sigurno neće biti lažnog hodanja po vodi gdJe ronioci drže cipele”., rekao je Saša Mirković i napomenuo da je jako važno da takmičari budu ljudi.

Foto Hype TV

Gdje si ti video da je normalno i bezveze je da se zabrani kontakt sa spoljnim svijetom. To nema smisla to nije rijaliti. Da sjednemo svi za sto da se svađamo”., rekao je i dodao:

Ovdje neće biti vještačke inteligencije. Biće samo normalna inteligencija i sve će biti prirodno”., rekao je direktor i vlasnik Hype tv Saša Mirković.

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS