calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RAZVODI U ZAPADNOJ HERCEGOVINI Ljubuški prednjači sa više od 50 posto od ukupnog broja razvoda, najmanje u Posušju “Bio sam ZATROVAN SVOJIM ŽIVOTOM I TIM ODNOSOM! Hvala Bogu što sa njom NEMAM DJECU!” Koliko se Dejan Dragojević KAJE zbog LOŠIH ODNOSA SA PORODICOM i svega sa DALILOM (VIDEO) CAR NE MOŽE DA IZDRŽAVA DIJETE?! Nema posao, samo se kocka?! Jana Memi sasula sve u lice: Kosu ću ti iščupat! Ti nas zavađaš! David Dragojević smuvao Maju Marinković? Dejan EKSKLUZIVNO o novoj SNAHI! Ovo su pravila u seksu koja se apsolutno moraju poštovati MUP RS-a uvodi novu praksu za saobraćajne kazne Bosanac kupio kuću u Njemačkoj za 3.500 eura i u njoj našao blago! (VIDEO) RASTALI SE MILE I MEČE: Inspektori došli po životinju ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Arnel otkrio sve o svojim povredama: SVE IDE NA OBRAZ MEMI! “Pamtim, pa vratim” BALI BEG RAZOČARAO! Fotografije u kupaćem kostimu razočarale žene širom svijeta! Poslije ženidbe se totalno zapustio?! JANJUŠEVIM DOMOM ODZVANJAJU JAUCI I PLAČ: Sve bih dao da si tu PRVO OGLAŠAVANJE MILJANE KULIĆ NAKON NAPUŠTANJA RIJALITIJA! Otkrila zašto je pobjegla! ANITA POKREĆE BIZNIS Otkrila sve planove NOVI NAPAD U HRVATSKOJ! Muškarac sjekirom nasrnuo na policajce, pa preminuo nakon što su ga savladali Džanan Musa posjetio migrantske centre u Kantonu Sarajevo: “Radost koju sport donosi najčistiji je alat za izgradnju povjerenja”

Na Ilidži Turkinja uhapšena zbog oružja, a Alžirci zbog pljačke pumpe

Objavio: RHT
23/07/2024 1:15 PM

Na Ilidži Turkinja uhapšena zbog oružja

Turkinja čiji su inicijali H.S. /64/ uhapšena je na Ilidži zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo.

 shutterstock_2149283907.jpg IZVOR: SHUTTERSTOCK

Na području opštine Ilidža juče su uhapšena i dvojica Alžiraca B.S. i J.L, koji su zatečeni u pljačkanju benzinske pumpe, navedeno je u saopštenju.

Na Ilidži Turkinja uhapšena zbog oružja

Sarajevska policija uhapsila je i Marokanca M.J. koji je osumnjičen za teške krađe u prethodnom periodu u dva ugostiteljska objekta na području opštine Stari Grad, prenosi Srna.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan želi zadržati Janu: Uzeo joj telefon i odveo je na izlet! IMA DOVOLJNO VREMENA DA JOJ OGADI MEMU

Sultan želi zadržati Janu

Sultan iz Gornje Višnjice želi zadržati Janu, koja je doputovala u naš glavni grad da ispita kompletnu situaciju…

Zbog toga je Ukrajinku odveo na poznato sarajevsko izletište Skakavac, gdje je imao dovoljno vremena da joj ogadi našeg voditelja Sulejmana Memu Haljevca.

Prethodno joj je uzeo i mobilni telefon…

Podsjetimo, Memo je juče doveo Janu u Sarajevo…

Posjeta policije

Podsjetimo, prethodni mjesec, poslije žestokih napada na glavu kuće iz Gornje Višnjice, Elmedin je otišao u policiju i prijavio sve one koji su vrijeđeli njega i njegovu porodicu na društvenim mrežama. Nakon što je dao izjavu svim hejterima je poslao jasnu poruku.

-Sve sam snimio i sve dokaze prikupio- poručio je Elmedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS