calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GREŠKA ŽIVOTA! Matora se odlučila na DRASTIČAN KORAK nakon RASKIDA s Anitom: Ovo NIKO NIJE OČEKIVAO MARKO MILJKOVIĆ RASKRINKAO ANABELU I GAGIJA: Objavio ovaj video i sve pokazao! SKANDAL (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE “Halo, jedeš ko životinja. Nemoj mljackati!” FATIMA LJUTA KO PUŠKA (VIDEO) EKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO: Aneli uhvaćena VAN KARANTINA (VIDEO) Navijači “Zmajeva” jednoglasni: “Barbarez nas je vratio na tribine, rezultat je sada u drugom planu” SVI DETALJI O LUNI ĐOGANI! Niko nije znao ovo o njoj i njenom porijeklu! “Umjesto da me uče, ponižavali su me” POTRESNO OBRAĆANJE ANELI: Sa ovom se opraštamo ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Bolje je danas biti dobar majstor, nego doktor! (VIDEO) Film s Emirom Hadžihafizbegovićem u glavnoj ulozi nominovan za Oskara BAJAGA IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU NAKON SAHRANE BORE ČORBE! POTPUNO UNIŠTENA MIONA JOVANOVIĆ! Pukla bruka, Ša u transu! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima najviše voli kljukušu! Elmedin napravo jelo koje se jede na kraljevskom dvoru (VIDEO) “Čovjek je BOGAT ONOLIKO KOLIKO IMA PRIJATELJA!” Saša Mirković na ROĐENDAN opisao ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE, podijelio EMOTIVNU FOTOGRAFIJU! Poznat identitet: Policija traga za migrantom koji je sinoć ubio Sirijca u Bihaću Preminula olimpijka koju je partner polio benzinom i zapalio POTRESNA SCENA, BORINOJ ŽENI POZLILO! Kada je vidjela ovaj prizor, jedva je ostala na nogama

NA DANAŠNJI DAN ROĐEN JE SAŠA MIRKOVIĆ! Direktor i vlasnik produkcijske kuće i televizije HYPE slavi rođendan

Objavio: RHT
07/09/2024 2:22 PM

NA DANAŠNJI DAN ROĐEN JE SAŠA MIRKOVIĆ

Saša Mirković, nekada aktivan u političkim vodama, danas je direktor i vlasnik Hype televizije i produkcijske kuće  Hype Production. Mirković je jedan od najuspješnijih muzičkih menadžera u Srbiji, za kojeg se otimaju i hrvatske zvijezde. Životni put Saše Mirkovića satkan je od mnogih iskustava, a u nastavku pročitajte sve što do sad niste znali o ovom plemenitom čovjeku…

Na današnji dan
Saša Mirković foto:Hypetv

Vlasnik i direktor HYPE imperije danas slavi 52. rođendan.

Mnogim poznatim ličnostima je vodio karijere, uglavnom iz sveta show biznisa sa prostora bivše Jugoslavije. 

– Kažete da ste neshvaćeni mladi prijatelju? Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljen, ali je bio strpljiv čekati – ove riječi koje je jednom izrekao slavni Pablo Picasso, Mirkovićeve su misli vodilja kroz život.

U svijet estrade ušao je krajem devedesetih godina kao student i to sasvim slučajno kad je Miroslavu Iliću napravio 2.000 plakata za koncert.

NA DANAŠNJI DAN ROĐEN JE SAŠA MIRKOVIĆ

– Sjećam se da mi je za za taj posao u džep ubacio dvije hiljade maraka – prisjetio se Saša.

Tada je shvatio da je predodređen za neke ozbiljne stvari. Strpljiv poput dijamanta čekao je svoj pravi trenutak. A čak i u trenucima svoje najveće slave i moći, nije dozvolio ga novac promijeni. Ostao je onaj mali ponizni dječačić iz svog Bora, spreman pomoći i najvećem neprijatelju.

– Jer dobro je činiti dobro, kad tad vratiće ti se neke stvari koje napraviš – ističe Mirković.

Životni put Saše Mirkovića – Da nije postao menadžer, bio bi advokat

– Jedinac sam sin iz radničke porodice, moram priznati da sam stalno tugovao jer nemam sestru ili brata. Imali smo trgovinu, pa sam već kao srednjoškolac radio. Jer kad bih išao na more ćale bi mi rekao: ‘Ajde malo da vježbaš na kamionu usput..‘ Bio sam odličan učenik, bavio sam se čak i džudom i završio nižu muzičku školu za harmoniku.”

– Tako da sam jedini muzički menadžer na ovim prostorima koji ima i muzičko obrazovanje. Po meni su svi menadžeri i producenti prodavači i trgovci na kilo. Danas su se i kriminalci počeli baviti menadžerstvom. Najčešće uzimaju pjevačice koje služe za sve osim za pjevanje zbog čega su koncerti stavljeni u drugi plan. A pravi pjevači su po strani, gura se nešto što je falš i loše. E, ja ti na to ne pristajem, zato i nisam dio nijednog klana. Jedini kojeg priznajem pokojni je Raka Đokić – govori Saša za Slobodnu Dalmaciju.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

– Siguran sam da bih i u tom poslu uspio pošto sam odlučan i komunikativan, imam svoj stav. Ne volim da mi se stavovi nameću, mogu mi se objasniti i na meni je da to prihvatim ili ne


Ostvario je saradnje između ostalog sa Grupom “Magazin”, Borisom Novkovićem, Vladom Kalemberom, Alenom Islamovićem, Tošetom Proeskim, Juricom Padjenom, Rajkom Dujmićem, Miroslavom Ilićem. Dobrivojem Topalovićem, Predragom Živkovićem Tozovcem, Gocom Tržan, grupom “Legende”, Željkom Joksimovićem, Marijom Šerifović, Zdravkom Čolićem, Lukasom.

Najveći koncert koji je Mirković organizovao je koncert Ace Lukasa na Marakani u Beogradu.

Organizovao je koncert Irske plesne grupe Riverdance, pod nazivom „Rhythm of the Dance” u Sava Centru u Beogradu.

Saša je uspio u Beograd dovesti velikog Erosa Ramacotija…

– Eros pažljivo bira gde će nastupiti, kad je prvi put pjevao u Beogradu pošteno se opekao. Moja produkcija je to sada napravila onako kako treba, bilo je baš odlično. Eros nikad nije imao bolji i emotivniji koncert na prostorima bivše Jugoslavije. Malo je i vježbao boks na mom stomaku (smijeh).

Sa Leontinom je osnovao najveći dječiji muzički festival na svijetu „Čarolija”.

– Na tom sam projektu radio s Leontinom Vukomanović koja je napisala Joksimoviću ‘Lane moje‘. To je jedna od naših najvećih stvari koje smo napravili zajedno. Svake godine zbog Čarolije u Srbiji ima preko 500 polaznika što nas neopisivo raduje. Jer raditi s djecom i učiti nove naraštaje, koji tek dolaze, nešto je neprocjenjivo.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

Postao je šef tima predstavnika Srbije na takmičenju Eurosonga u Helsinkiju.
Vrhunac ove saradnje je pobjeda na Eurosongu u Helsinkiju Nakon pobjede na Evroviziji, zajedno sa Marijom Šerifović postaje Evropski ambasador za interkulturalni dijalog. I to na prijedlog Evropske komisije i njenog sekretara za kulturu, gospodina Jana Figela.


Dobitnik nagrade „Beogradski pobednik”.

Zlatna značka KPZ Srbije.

“Principles of the QC 100 total quality management model”, za najbolju kompaniju i menadžera, koju mu je dodelila španska organizacija evropskog ranga BID Bussines Initiative Directors.


Oskar popularnosti za dječiji festival Čarolija.

Dobitnik više zahvalnica za solidarnost, humanost i društvenu odgovornost i dobrotvorni rad.

Autor je knjige „Molitva za patriote”

Organizovao je koncert gitariste SLASH-a, vodećeg gitariste benda Guns N’ Roses, u Beogradskoj areni.

Ličnost godine – Kapetan Miša Anastasijević

Saša Mirković akcenat stavlja na poslovima produkcije TV serija i filmova i muzičkih sadržaja.

Kafana na Balkanu

Serija i film “Kafana na Balkanu” nastaje po motivima života muzičke zvijezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas. Demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života.

Foto:Hypetv/Promo

“Pokidan” i film “Stravično”

Poslije premijere filma “Pokidan” koji je održan pred 20.000 ljudi u beogradskoj Areni, u bioskope uskoro stiže drugi dio!

“Još jedan film koji ponosno potpisujem kao producent. Od jeseni u bioskopima širom Svijeta! Film “Stravično” u režiji Suzane Purković, a u produkciji TS media i Hype produkcije. Do gledanja…”, napisao je vlasnik Hype produkcije i televizije Saša Mirković i tako zvanično i najavio drugi dio filma. 

Premijera drugog dijela filma pod nazivom “Stravično” održat će se 23. novembra u Ljubljani

Tačnije u Areni Stožice u Ljubljani. A sve poklonike Ace Lukasa nakon premijere očekuje spektakularni koncert i najveća žurka u Evropi koju svi jedva čekaju.

„Aviondžije”

Snimaju se 12, 13, 14. i 15. sezona serije “Aviondžije”, i time se ulazi u historiju najsnimanijeg sitkoma na Balkanu. A nema sumnje da će gledaoci uživati u novim epizodama dobro poznate serije čije likove ste zavoljeli.

Nebeska komedija “Aviondžije”, djelo koje su sinergijom kreirali i lansirali Hype produkcija i Telekom Srbija. Postala je omiljena među svim generacijama. Sitkom prati avanture buntovnih stjuarta i pilota imaginarne aviokompanije.

Foto Hypetv


PREMIJERA FILMA I KONCERT U ARENI

Mirković je organizovao prvi koncert u Štark Areni poslije pandemije, kada su 14.aprila Aca Lukas i Folk House Band nastupili pred 20 000 ljudi.


Osam mjeseci kasnije, 3. novembra uslijedio je još jedan Lukasov koncert, također u prepunoj Areni, nakon čega je usledio nastavak turneje u Bosni i HercegoviniSarajevska Zetra 12.11, Zenica 8.12, dvorana Mejdan u Tuzli 22.12, kao i koncert u Tesliću 27.12.2022. godine. 

U 2022. godini realizovana su i dva koncerta Miroslava Ilića povodom 50 godina muzičke karijere 10. i 11.12. u Štark Areni

Pored pomenutih projekata pod palicom Saše Mirkovića u izdanju Hype produkcije izašlo je mnoštvo numera naših najpoznatijih pevača. Samo neke od njih su: Dve pesme Miroslava Ilića “Ti si zvezda mojih snova” i “Siromah sam al’ volim da živim”, dvije numere koje je otpjevao Aca Lukas “Jednom” i “Duže staze” i mnoge druge.

2023. godine u ulozi izvršnog producenta, realizovao je: koncert Miroslava Ilića u Novom Sadu u Dvorani Spens – 4.3.2023. godine, koncert Erosa Ramacotija 21.4.2023. u Štark Areni, koncert Ace Lukasa u Areni Zagreb13.5.2023, svetsku premijeru filma “Pokidan” u najvećem bioskopu u istoriji kinematografije, koncert muzičke zvijezde Ace Lukasa u Štark Areni 3.11.2023. godine kao i koncert Miroslava Ilića 15.12. u Štark Areni.

Nakon beogradske premijere filma “Pokidan” koji je nastao u produkciji “Telekom Srbija” i “Hype production”, a snimljen je po motivima iz života pevača Ace Lukasa uslijedile su i premijere i koncerti u gradovima širom regiona:

4.11 – Split, dvorana Gripe 8.11 – Sarajevo, sportsko – kulturni centar Skenderija 9.11 – Banja Luka – dvorana Borik, 2.12 – Nišu, dvorani Čair. Prvi film iz trilogije “Kafana na Balkanu”, pod nazivom “Pokidan” počeo je da se prikazuje na bioskopskim platnima 23. novembra.

Hype produkcija pod producentskom palicom Saše Mirkovića iznjedriće još mnogo serijskog i filmskog sadržaja.

U izdanju Hype produkcije u 2023. godine, izašle su nove numere pjevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas“Ateriram”“Paranoja”“Zašto plačeš mila majko”“Voleću te sutra”“Maneken za štetu”.


TRADICIJA SE NASTAVLJA KONCERT MIROSLAVA ILIĆA

U organizaciji Hype Produkcije, 10. decembra u novom ruhu Sava Centra, tačnije u Plavoj dvorani, sa početkom u 20 časova, Miroslav Ilić će zajedno sa publikom proslaviti svoj 74. rođendan. Kako se za kralja narodnog melosa uvijek traži karta više, muzički ugođaj za najvjerniju publiku dogodit će se i dan kasnije, 11. decembra u isto vrijeme na istom mjestu.

foto: plakt

“Novac mi ništa ne znači”

– Novac mi nije važan, služi mi tek da lakše živim. Nisam nikad išao za time da budem milioner. Nisam ni cicija, volim pomoći onima kojima to treba. Je**ga, imaš ljude koji to cijene pa ti vrate na pravi način u smislu poštovanja, a imaš i slabiće koji tvoju pomoć iskoriste kao slabost. Jedino kod nas na Balkanu moraš pitati nekoga ko ti nešto duguje: ‘Oprosti, kad mi možeš ono vratiti…?‘ Ne volim da me drugi gledaju kroz novac, niti ja volim gledati ljude kroz novac. – rekao je Mirković za “Slobodnu Dalmaciju”.

Čitajte i ŠAH-MAT Saše Mirkovića! Otkrio kada kreće RIJALITI “IMANJE” i poslao PORUKU KONKURENCIJI! (FOTO)

Direktor i vlasnik Hype produkcije i Hype   TV Saša Mirković objavio je važno obavještenje na svom Instagramu.

ŠAH-MAT Saše Mirkovića

Dok brojni gledaoci očekuju rijaliti Imanje, došlo je vrijeme da se otkrije pravi početak emitovanja ovog programa.

S obzirom na to da rijaliti “Elita” na  TV Pink startuje sutra 7. septembra, Mirković je riješio da napravi jedan eksperiment. Pritom najavivši i početak rijalitija u našoj produkciji. Osvrnuo se i na konkurenciju koja planira “novitete” i “iznenađenja” koji budu obećani svake godine. A onda se krene sa plasiranjem lošeg sadržaja.

Rijaliti ‘Imanje’ koji smo planirali da krene 7. 9. pomjerićemo za 100 dana. Taman će konkurencija imati priliku da pokaže sve te novitete koje uvodi. A mi želimo da im to omogućimo kao vaspitani ljudi“, napisao je Saša Mirković putem storija na pomenutoj mreži.

Imanje pratite na svim kanalima Hype  TV za 100 dana počev od 7. 9.“, ponovo je nagalasio Mirković i to sve uz pjesmu Ace Lukasa pod nazivom “Paranoja” koju nije slučajno podijelio baš sada.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS