calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon preokreta i produžetaka: Englezi srušili Slovačku za četvrtfinale ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija!

“NA DANAŠNJI DAN JE ROĐENA HYPE PRODUKCIJA! POBIJEDILI I NA EVROVIZIJI KAO TIM!” Saša Mirković uputio riječi zahvalnosti

Objavio: RHT
12/05/2024 1:45 AM

NA DANAŠNJI DAN JE ROĐENA HYPE PRODUKCIJA

Vlasnik i direktor produkcije i televizija Hype Saša Mirković oglasio se na društvenoj mreži Instagram.

Ovim povodom je podsjetio da se na današnji dan – 2007. godine, rođena Hype produkcija. Ali, na današnji dan ostvarena i velika pobjeda na Evroviziji tima HYPE produkcije sa pjevačicom Marijom Šerifović (Srbija).

Foto:Hypetv/Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

“Čestitam vam svima Svetog Vasilija Ostroškog. Na današnji dan 2007. godine smo pobijedili na Evroviziji kao tim sa pjevačicom Marijom Šerifović! Na današnji dan 2020. godine je rođen @hypeproduction.rs! Hvala Svetom Vasiliju i svim ljudima dobre volje!”–  napisao je Mirković.

Foto:Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

Podsjetimo, HYPE PRODUKCIJA I TELEVIZIJA su nedavno obradovale svoje vjerne gledaoce i pratioce vijestima o spektakularnom rijaliti formatu koji počinje 7. septembra.

Kao što je pobjeda na Evroviziji jedan od mnogih poduhvata vlasnika i direktora Hype televizije i produkcije, tako je i moćan rijaliti zapalio sve društvene mreže.

Može se reći spektakularan potez Saše Mirkovića koji je uvijek u dosluhu sa željama naše vjerne publike, broj jedan je tema u medijima, a nagradni fond od POLA MILIONA EURA, oduševio je gledaoce koji su željni rijaliti formata drugačijeg i jedinstvenog.

KONCERT ACE LUKASA U BEOGRADSKOJ ARENI

Takođe, moramo podsjetiti i na spektakularne koncerte Ace Lukasa i Miroslava Ilića u Arenama.

FOTO: Hypetv

Ono što nikada nije viđeno, a omogućio je Saša Mirković, bioskopsko je gledanje filma “Pokidan” u beogradskoj Areni i KSC Skenderija, u produkciji Hype produkcije. A potom i spektakularni koncerti o kojima se i danas priča. I pričaće se.

Foto: Hypetv

BOŽIĆNA ČAROLIJA NA BEOGRADSKOM TRGU REPUBLIKE! DJEČIJA RADOST ŠIRI SE BEOGRADOM!


Pored, filmova, serija, muzike, televizija, rijaliti formata, pobjede na Evroviziji… Saša Mirković je mislio i na najmlađu populaciju. Pa je pored Hype KIDS kanala organizovan i koncert hora “Čarolija”.

Inicijativa za osnivanje hora Čarolija potekla je od producenta i direktora Hype produkcije Saše Mirkovića prije 17 godina. Ideja je nastala u saradnji sa Leontinom Vukomanović, a od tada, hor Čarolija postao je omiljen među najmlađim ljubiteljima muzike. Njihovi nastupi postali su prepoznatljivi kao garant kvalitetnog muzičkog programa za djecu.

Foto:Hypetv


NA KROVU EVROPE PRVI I JEDINI

Večeras je u švedskom Malmeu održano finale 68. izdanja Evrovizije.

Švajcarska je odnela pobjedu na Evroviziji 2024., a Saša Mirković se oglasio nakon superfinala:

Foto:Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

I poslije 17 godina jedini sa Balkana bili na muzickom krovu Evrope! Ko zna zna, ko ne zna treba da nauči!” napisao je Mirković i dodao:

Ne pobjeđuju pjevači i pjesma, nego najbolja organizacija. Cijeli paket mora dobro da se osmisli i lobira! Ne bih da dalje držim besplatne časove! Ja Evroviziju imam u džepu već 17 godina!“ rekao je Saša Mirković, vlasnik Hype produkcije.

Ne volim lažnu skromnost!” zaključio je Mirković.

Čitajte Hypebih.ba 

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu, sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS